24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Boekenkasten

Toont: 1-48 van 521
  • ...

Een boekenkast voor elke boekenwurm

Iedere boekenwurm zal een goede boekenkast bovenaan zijn of haar verlanglijstje hebben staan. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Echte grote lezers dromen van een hele wand vol boeken, maar er zijn ook leuke kleine kastjes verkrijgbaar. Hier kunt u uw mooiste exemplaren in plaatsen. Bij vidaXL vindt u een aantal mooie boekenkasten die zowel praktisch als mooi zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kast van gerecycled hout. De variaties in kleur geven het meubelstuk een bijzondere uitstraling.

Kies een unieke boekenkast kopen

U kunt een standaard boekenkast kopen, waar u al uw boeken in kwijt kunt. Er zijn exemplaren verkrijgbaar met deurtjes of die juist volledig open zijn: het is maar net wat uw voorkeur heeft. vidaXL denkt echter ook aan mensen die graag iets bijzonders van hun interieur willen maken. Bekijk bijvoorbeeld onze unieke exemplaren in de vorm van een neushoorn of hert. De bijzondere vorm maakt deze meubels een eyecatcher in uw kamer. Daarnaast zijn ze zeer praktisch, doordat ze niet alleen dienst kunnen doen als boekenkast, maar ook als bijzettafel of salontafel. Let er bij het kopen van een boekenkast vooral op dat het geheel stevig en groot genoeg is voor het aantal boeken dat u erin kwijt wilt.

Boeken ordenen

Wanneer u een geschikte kast heeft gevonden, is het tijd om de boeken terug te plaatsen. Hier zijn een aantal mogelijkheden voor. U kunt ze er willekeurig inzetten, maar dit heeft zeker bij een open kast als gevolg dat het er onrustig uitziet. De boeken kunnen worden gesorteerd op grootte, alfabet, genre of kleur. Vooral een verdeling op basis van kleur houdt uw kast geordend en netjes.

Grote of kleine kast

Wanneer u een grote woonkamer heeft, kunt u hier gerust een grote boekenkast in plaatsen. Heeft u een hele grote verzameling, dan is het een optie om twee kasten naast elkaar te plaatsen. Dit creëert het effect van een echte bibliotheek. In een kleine ruimte is het verstandig om een kleinere kast te kiezen. De multifunctionele kastjes van vidaXL zijn dan een goede keuze. U kunt uw boeken opbergen, maar tegelijkertijd ook een kopje koffie neerzetten.

Toon meer