24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Kunstplanten

Toont: 1-48 van 1523
  • ...

Geen groene vingers? Ga voor kunstplanten

Een kunstplant is een uitstekende oplossing wanneer u geen groene vingers heeft, maar toch graag een beetje groen in huis wilt. Er zijn tegenwoordig kunstplanten verkrijgbaar die niet van echt te onderscheiden zijn. Een plant in huis geeft uw interieur meteen een frisse uitstraling. vidaXL heeft diverse mooie kunstplanten met of zonder pot in het assortiment. De mooie kleuren en de structuur van de bladeren maakt dat deze planten er realistisch uitzien.

Kunstplant niet van echt te onderscheiden

Wanneer u een kunstplant gaat uitkiezen, hebben wij een paar handige tips voor u. Kijk ten eerste hoeveel bladeren de plant heeft. Een kale plant ziet er minder echt uit dan een goed gevuld exemplaar. Let ook op de kleuren. Planten met bladeren in verschillende tinten groen en bruin zijn vaak niet van echt te onderscheiden. Wanneer u graag een plant met bloemen wilt, is het aan te raden om ook hier op de kleurvariaties te letten. Let tot slot op het materiaal. Dit kan een groot effect hebben op de uitstraling van de kunstplant.

Exotische palmboom in huis

Geniet u ook altijd zo van palmbomen wanneer u in het buitenland bent? U kunt dit tropische gevoel nu in huis halen met een kunstpalmboom van vidaXL. Deze bomen hebben volle bladeren, waardoor ze er realistisch uitzien. De plant is 80 cm hoog, waardoor hij in iedere ruimte past.

Kunstplanten reinigen

U hoeft kunstplanten geen water te geven, maar ze moeten wel af en toen worden schoongemaakt. Het stof kan eenvoudig met een droge doek worden verwijderd. De bladeren zijn snel weer stralend groen en uw plant kan er weer even tegenaan.

Toon meer