24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Wijnrekken

Toont: 1-48 van 143

Wijnrek voor de echte wijnliefhebbers

Wanneer je een wijnliefhebber bent, is een wijnrek in huis onmisbaar. Hier kun je je meest waardevolle flessen in kwijt en tentoonstellen in de woonkamer. Je kunt uiteraard ook een aantal rekken in de kelder of garage plaatsen, waar de wijn lekker koel zal blijven. Kenmerkend van een wijnrek is dat alle flessen liggend worden opgeborgen. Hierdoor blijft de kurk vochtig en kun je de wijn jaren later nog heerlijk opdrinken. vidaXL heeft diverse wijnrekken die variëren in grootte. Het kleinste rek biedt plaats aan acht flessen en het grootste aan wel 108 flessen!

Wijnrekken in alle soorten en maten

Er is veel keuze wat betreft wijnrekken. Je kunt ervoor kiezen om slechts een deel van je collectie hierin op te bergen, maar er zijn ook grote rekken die plaats bieden aan meer dan honderd flessen. Wat materiaal betreft zijn er mooie houten wijnrekken met een klassieke, landelijke of industriële look en metalen rekken die goed passen in een modern interieur. Deze metalen rekken hebben strakke of juist mooie sierlijke vormen.

Geschikte ruimtes voor een wijnrek

Wijn moet bij voorkeur in een droge ruimte met een constante temperatuur worden bewaard. Je kunt de wijnrekken bijvoorbeeld in de keuken of de woonkamer zetten. Hier wordt vaak een glaasje gedronken en een goede fles wijn is zo gepakt. Een andere optie is om de rekken in de kelder of garage te plaatsen. Deze ruimtes zijn donker en koel: de perfecte omstandigheden voor je kostbare flessen. Zorg ervoor dat de wijn op de goede temperatuur is wanneer je de fles opent.

Toon meer