24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Spiegels

Toont: 1-48 van 590
  • ...

Bekijk jezelf in een van onze mooie spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand… Ben jij iemand die elk moment van de dag in de spiegel kijkt of gebruik je hem alleen ’s ochtends en ‘s avonds tijdens het tandenpoetsen? Waar je de spiegel ook voor gebruikt, hij is onmisbaar in ieder huishouden. Je kunt niet alleen controleren of je er zelf nog tip top uitziet, maar een spiegel kan een ruimte ook aanzienlijk groter laten lijken. Bij vidaXL vind je diverse staande spiegels, sieradenkasten met spiegel en kleine make-up spiegels.

Grote en kleine spiegels

Spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. In een grote passpiegel kunt u zichzelf helemaal bekijken. Daarnaast zorgt een grote spiegel ervoor dat een kleine ruimte groter oogt. Hetzelfde geldt voor wandspiegels. Wanneer u deze tactisch ophangt, zorgt hij voor meer licht in een kamer. vidaXL heeft ook een assortiment met kleinere spiegels die je bijvoorbeeld op een (kap)tafel kunt zetten.

Spiegel met verlichting

Goede verlichting is onmisbaar bij een spiegel. Vooral de badkamerspiegel wordt vaak gebruikt en moet goed worden verlicht. Bij vidaXL vind je badkamerspiegels met een aantal led-lampjes op de spiegel zelf. Een bijzonder item is de sieradenkast met led-lamp en spiegeldeur. Je sieraden zijn goed zichtbaar door de ingebouwde led-lamp. Wanneer de kast dicht is, zie je een grote spiegel met een MDF lijst.

Toon meer