24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Wandplanken

Toont: 1-48 van 719
  • ...

Organiseer uw accessoires op wandplanken

Wanneer u veel losse accessoires heeft en niet goed weet waar u alles moet neerzetten, zijn wandplanken een goede oplossing. Deze planken van verschillende afmetingen kunnen bijvoorbeeld achter de bank of tegen een lege muur worden gehangen. Door een aantal accessoires bij elkaar neer te zetten, creëert u een eenheid in uw interieur. vidaXL heeft diverse muurplanken waarop u persoonlijke items kunt neerzetten.

Leuke wandplanken met voldoende opbergruimte

Wandplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U kunt kiezen voor een smalle variant, waar wat fotolijstjes en een kaarsje op kunnen staan, maar u kunt ook voor een breed rek gaan. Hier kunt u bijvoorbeeld dvd’s of cd’s op uitstallen. Met de kubus plankenset van vidaXL creëert u een mooi effect in de woonkamer. Plaats de kubussen bij elkaar in horizontale of verticale richting. Een aantal persoonlijke spullen in de kubussen maken het geheel helemaal af.

Kies de juiste afmetingen

Wanneer u graag een muurplank wilt ophangen, is het belangrijk dat u van te voren de plaats bepaalt. Let daarnaast op de diepte van het kastje of de plank. Wanneer een diepe wandplank op de verkeerde hoogte hangt, kunnen mensen zich stoten.

Verschillende materialen

De meeste wandplanken zijn gemaakt van hout, maar een glazen plank geeft ook een leuk effect. Om ze mooi uit te laten komen, kunt u kiezen voor een zwevende plank. Deze hangt u op zonder steunen, waardoor de hij een strakke uitstraling krijgt.

Toon meer