24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (299)
Tuin & gazon  (299)
Buitenleven  (299)
Zonwering  (299)

Zonwering

Toont: 1-48 van 299

De perfecte zonwering voor ramen en deuren

Het is soms lastig om de perfect balans te vinden tussen schaduw en zon. Met de juiste zonwering kun je altijd schaduw creëren. Natuurlijk zorgt een zonnescherm ook voor een koelere plek waar uv-straling wordt geweerd. Zo kun je altijd koel en beschermd buiten zitten tijdens warme zomerdagen.

 

Verschillende soorten zonwering voor buiten

Zoals bij alle producten bij vidaXL is de keuze voor de perfecte zonwering verrassend groot. Zo zijn er schaduwdoeken, parasols en uitschuifbare zonweringen te verkrijgen die geleverd worden met een sterk stalen frame. Het frame zorgt ervoor dat de luifel gemakkelijk te plaatsen is op elke gewenste plek. Het doek kan worden uitgerold met een handmatige zwengel. De zonwering creëert een overdekt terras waar je met vrienden en familie gezellig kunt barbecueën.  

Naast de zonneluifels met stalen frame zijn er ook verschillende soorten luifels te verkrijgen zonder frame. Deze zonneschermen zijn perfect voor mensen die al een zonnescherm hebben, maar toe zijn aan verandering. Het kan zijn dat de bestaande zonwering versleten of erg verkleurd is, maar dat het frame nog in perfecte staat verkeerd. Dan is het aanschaffen al van alleen een scherm al voldoende om je tuin weer een nieuwe look te geven.

Er zijn ook diverse opties wat betreft afmetingen. Hierdoor is er voor iedereen wel een passende zonneluifel te vinden. De maten zijn gebaseerd op de veel voorkomende maten van deuren en ramen. Zo kan je voor alle gewenste plekken een passend zonnescherm vinden. Er zijn ook verschillende lengtes verkrijgbaar. Door de juiste lengte te kopen, bepaal je zelf hoeveel schaduw je wilt creëren en hoe groot je jouw terras maakt.

 

Voordelen van een zonnescherm

Of het nu gaat over je tuin of de etalage van je winkel – er zijn veel verschillende manieren om schaduw te creëren. De voordelen van een zonnescherm kunnen bepalend zijn in jouw keuze voor het type zonwering. Een zonnescherm kan je namelijk op ieder gewenste plek plaatsen en door de verschillende soorten is er altijd een goede match te vinden. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe breed en lang het doek moet zijn. Verder is het ook fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je schaduw wilt hebben. Ben je toe aan wat zon? Dan kun je snel en gemakkelijk met de zwengel het doek oprollen. 

 

Zonnescherm online bestellen

Ook voor jouw zoektocht naar een goede zonwering zit je bij vidaXL helemaal goed. Door de verschillende mogelijkheden in afmetingen, kleuren en soorten zonwering is het perfecte product altijd te vinden. Je hoeft het alleen gemakkelijk online te bestellen en vidaXL zal het product kosteloos bij jou thuis leveren.

Toon meer