24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (768)

Buitenverlichting

Toont: 1-48 van 768
  • ...

Verlicht je tuin met buitenlampen van vidaXL

Met buitenverlichting van vidaXL zit je ‘s avonds nooit meer in het donker! Naast functionele buitenlampen, zoals tuinpadverlichting of buitenlampen met een sensor, is er ook verschillende sfeerverlichting verkrijgbaar voor je tuin. Om ’s avonds toch nog buiten te kunnen zitten als de temperatuur het toestaat, is buitenverlichting onmisbaar. Het is eenvoudig om sfeer te creëren met de juiste verlichting. Plaats de lampen in donkere hoekjes van je tuin of richt ze op bepaalde plekken die je graag ’s avonds mooi wilt verlichten. Je zult merken dat er meteen een andere sfeer ontstaat. vidaXL heeft een ruime keuze aan buitenlampen, maar ook kroonluchters, plafondlampen, wandverlichtinghanglampen, staande lampen, tafellampen, lichtbronnen, etc. 

Verschillende soorten buitenverlichting

Buitenverlichting is een van de belangrijkste elementen die in je tuin ’s avonds kunnen bijdragen aan een fijne sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een wandlamp die je in een donkere hoek van de tuin ophangt. Een andere optie zijn spotlights die je onder een boom of ander mooi plekje in je tuin kunt plaatsen als accentverlichting. Naast deze trendy buitenlampen, kun je bij vidaXL ook terecht voor functionele (en ook mooie, geen zorgen!) buitenlampen. Sensorlampen springen bijvoorbeeld aan wanneer er iemand in de buurt van je voor- of achterdeur komt. Daarnaast is het soms handig om langs een donker tuinpad verlichting te plaatsen, om te voorkomen dat je per ongeluk in een pas geharkt bloemperk stapt.

Maak een plan voor je buitenlampen

Net als je verlichting binnen, is het slim om ook voor je buitenverlichting een lichtplan te maken. Bekijk welke punten in je tuin wat extra licht kunnen gebruiken, welke sfeer je wilt creëren en wat het doel is van de buitenlampen. Kies lampen met feller licht voor punten langs het tuinpad, bij de deur of bij de schuur. Voor de sfeerverlichting kun je kiezen voor een zachtere lichtkleur. Bekijk het assortiment van vidaXL en zorg dat je dit najaar niet in het donker komt te zitten!

Buitenlampen op zonne-energie

Wanneer je graag een energiezuinige lamp wilt, zijn lampen op zonne-energie aan te raden. Overdag worden de lampen opgeladen, zodat ze ’s avonds een mooi licht kunnen verspreiden. Sommige lampen zijn daarnaast voorzien van reservebatterijen. Dit heeft als voordeel dat ze altijd zullen branden, ook wanneer het minder zonnig is geweest.

Toon meer