Schuttingdelen

Schuttingdelen kopen? Bekijk alle hekpanelen op vidaXL.nl

Is de basis van je schutting nog prima, maar sommige schuttingdelen kunnen echt niet meer? Dan kan je er ook voor kiezen om losse schuttingdelen te kopen bij vidaXL. Deze schuttingpanelen kan je natuurlijk ook kopen als je een complete nieuwe schutting wil plaatsen. Combineer ze met schuttingpalen van vidaXL en je hebt binnen no time een unieke schutting in je tuin!

 

Schutting plaatsen

Als je van plan bent om een tuinafscheiding te plaatsen die bestaat uit lossen schuttingdelen, dan is het belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt. Naast dat je de juiste schuttingdelen moet hebben, zijn er nog meer onderdelen die van belang zijn. Zo moet je bijvoorbeeld ook de juiste schuttingpalen hebben. Houdt rekening met de juiste hoogte en ook met de juiste kleur, zodat ze bij elkaar passen. Om de schutting de juiste stevigheid te geven is het belangrijk dat je afdeklatten gebruikt. Met al deze onderdelen is het relatief eenvoudig om een schutting in je tuin te plaatsen.

Wanneer je alle schuttingdelen en andere onderdelen in huis hebt, is het tijd om de ondergrond goed voor te bereiden. Plaats je schutting in beton of cement of zorg voor een stevige ondergrond. Wanneer de schutting staat, vergeet dan niet om de grond rondom de palen goed aan te stampen. Dit voorkomt dat de schutting bij harde wind meteen omvalt.

 

Verschillende type schuttingen

Bij het kiezen van de schutting is het van belang dat je iets kiest wat bij jouw tuin past. Bij vidaXL vind je verschillende schuttingdelen in verschillende materialen, maar ook rechte schuttingpanelen en aflopende schuttingpanelen. Gebruik de rechte delen gebruiken als schutting en de aflopende schuttingdelen om de schutting te laten eindigen.

Naast de verschillende vormen van de schutting is het voornamelijk het materiaal waarmee je het verschil kan maken. Zo zorgt erg materiaal voor zijn eigen uitstraling. Denk aan een houten schutting die een mooie warme uitstraling met zich mee brengt of een schutting van composiet waarmee je een duurzame en moderne sfeer aan je tuin geeft. Door te kiezen voor het juiste materiaal kan je ook jouw tuinmeubelen nog beter naar voren laten komen.

 

Verschillende materialen

Ook op het gebied van hekpanelen is de keuze in materialen erg groot. Zo is een houten schutting al jaren niet meer weg te denken uit onze achtertuinen. Het mooie van een houten schutting is dat het materiaal zorgt voor een mooie warme uitstraling. Naast dat het er erg mooi uitziet, is een houten schutting ook erg duurzaam. Zo kan jij er jaren van genieten met minimaal onderhoud. Het wordt namelijk wel aangeraden om de schutting regelmatig te behandelen met olie of opnieuw te lakken. Dit zorgt er voor dat de schutting nog langer mee zal gaan.

Een van de andere materialen die de laatste jaren steeds meer terugkomt zijn de composiet schuttingen. Deze hekpanelen zijn gemaakt van een sterk kunststof en zijn dus erg duurzaam. Buiten dat ze duurzaam zijn, zien ze er ook nog een prachtig uit! Zo kan je bij vidaXL kiezen uit verschillende kleuren en motieven van de schutting. Een ander groot voordeel van en composiet schutting is dat hij onderhoudsvrij is. Zo kan de schutting jaren mee zonder dat hij opnieuw gelakt of ongeolied hoeft te worden. Perfect dus voor iedereen die niet al te veel aandacht aan de tuin wil besteden.

Tenslotte blijven ook de ijzeren hekpanelen of dubbelstaafmatten het goed doen. Het grote voordeel van de keuze voor ijzer is dat het materiaal erg veelzijdig is. Zo kan je hem gebruiken als schutting, maar kan hij ook in de voortuin of in een border worden geplaats als basis voor een klimop. Kortom voldoende mogelijkheden voor een erg duurzaam ijzeren hek.

 

Schuttingdelen bestellen bij vidaXL

Bij vidaXL kan je eenvoudig een nieuwe schutting bestellen. Zorg dat je de juiste afmetingen weer en maak een keuze tussen alle materialen en kleuren. Als de bestelling is geplaatst dan zorgen wij ervoor dat je bestelling snel en helemaal gratis bij jouw thuis wordt geleverd.

 

Op zoek naar andere producten? Bekijk onderstaande categorieën:

Materiaal: Kunststof schuttingen - Houten schuttingen - Dubbelstaafmat hekwerk - WPC schuttingen - Bamboe schutting - Hardhouten schutting - Rietmatten

Type: Sierhekwerken - Gaashekwerk - Kippengaas 

Meer weergeven Minder weergeven