. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De tuinmeubeltrends van 2019

 

 

We hebben de eerste warme dagen al achter de rug – het perfecte moment dus om je tuin klaar te maken voor het buitenseizoen. Wij hopen op een warme zomer en hebben vast de beste tuinmeubeltrends van 2019 voor jou op een rijtje gezet. Een goede voorbereiding is het halve werk, zorg dat je tuin alvast klaar is om heerlijk in te relaxen!

 

Trend 1: Grote loungesets voor het hele gezin

Dit seizoen zien we nog steeds veel grote loungesets waar je met het hele gezin op kunt neerploffen. En wanneer de rest van de familie niet thuis is, zijn ze ideaal om zelf languit op te gaan liggen! De modulaire loungesets van vidaXL hebben daarnaast als grote voordeel dat je ze in elke gewenste positie kunt opstellen. Zo kun je bijvoorbeeld naast voldoende zitplaatsen ook een comfortabel ligbed creëren.

 

                                                                            

                                                                            

 

Trend 2: Ga voor natuurlijke materialen

Houten tuinmeubels zijn altijd een goede keuze. De natuurlijke uitstraling heeft een rustgevend effect en je kunt er alle kanten mee op. Kies bijvoorbeeld voor een tuinset van acaciahout. Maak het gehele compleet met wat kleurige tuinkussens. Andere natuurlijke materialen die we dit tuinseizoen veel zien zijn bamboe en teak. Maak je tuin letterlijk en figuurlijk groen, met voldoende planten, gezond gras en een houten tuinset!

 

                                                                             

                                                                             

 

Trend 3: Moderne kunststof tuinmeubelen

Wanneer je tuinmeubels zoekt die vooral weinig onderhoud nodig hebben, dan zijn kunststof en poly rattan heel geschikt. Beide materialen maak je schoon met een klein beetje sop of gewoon met een droge doek om vuil en stof te verwijderen. Naast de kunststof klapstoelen die iedereen wel kent, zijn er tegenwoordig ook kunststof tuinmeubelen verkrijgbaar met een luxe uitstraling. Een andere optie is poly rattan gecombineerd met acaciahout.

 

                                                                             

                                                                             

 

Trend 4: Comfortabele stoelen van touw

Het klinkt misschien vreemd – een stoel van touw – maar wij garanderen je dat je uit deze stoelen niet meer op zult willen staan. Het maanstoel model is verkrijgbaar als gewone stoel maar ook als schommelstoel. Andere opties zijn tuinstoelen van rattan, waar je ook heerlijk op kunt zitten.

 

                                                                            

 

                                                                            

 

Trend 5: Mix en match - stel je eigen tuinset samen

De laatste tuinmeubeltrend van 2019 is mix en match. Een uniek interieur en een originele buitenruimte staan voorop in 2019. Ga voor een grote tafel en combineer deze met verschillende soorten tuinstoelen of stoelen in verschillende kleuren als je voor kunststof kiest. Maak het af met wat kleurige of neutrale tuinkussens en de zomer kan beginnen!

 

                                                                           

                                                                                     

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .