. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De fijnste zwembaden voor deze zomer

 

 

Heb jij al zin in de zomer? Wij wel! Het weer wordt warmer en zonniger, en we voelen aan alles dat de zomer voor de deur staat. Deze tijd van het jaar wordt geassocieerd met zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Nu de zomers overal warmer worden, is het hebben van een eigen zwembad geen overbodige luxe. Op een hete zomerdag, verlangt iedereen naar een verfrissende sprong in het zwembad. In deze blogpost laten we je een aantal van onze favoriete zwembaden en opblaasfiguren zien!

 

Opzetzwembaden

Als je op zoek bent naar een duurzaam zwembad dat geschikt is voor meer dan 5 personen, dan raden we een opzetzwembad. Het frame zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Een dergelijk zwembad is in staat om een grote hoeveelheid water te bevatten terwijl het perfect uitgebalanceerd en lekvrij is. Een zwembad met frame kan snel en eenvoudig worden opgebouwd door hem op een vlakke ondergrond neer te leggen, het frame op te bouwen en het zwembad vervolgens met water te vullen. Dankzij de afvoer kun je het zwembad binnen enkele minuten laten leeglopen. Hoe lang het vullen duurt, hangt af van de grootte van je zwembad. Daarna kun je er meteen in springen!

Opzetzwembaden kan je tijdens het zomerseizoen buiten laten staan. Verwijder bladeren en insecten, en zorg ervoor dat de waterkwaliteit hoog blijft door chloortabletten en een filterpomp te gebruiken. Het wordt aanbevolen om aan het einde van de zomer het water af te voeren en het zwembad op te slaan. Het materiaal van het zwembad en het frame zijn niet altijd vorstbestendig en het zou zonde zijn als je zwembad volgende zomer lekt!

 

De ombouw van dit zwembad bestaat uit een stevig stalen frame en een polyester wand welke het zwembad verstevigd.   Geniet in je achtertuin met familie en vrienden in dit Bestway Steel Pro zwembad 56403!  Je beleeft veel plezier met familie en vrienden in deze Bestway zwembadset Power Steel Swim Vista Series, waarvan de ovale vorm meer ruimte biedt om te zwemmen en te spelen. Dit bovengrondse zwembad combineert duurzaamheid en stijl en de rattan opdruk geeft je tuin een vleugje luxe.

 

Opblaasbare zwembaden

Een optie die vaak wat goedkoper is, is een opblaasbaar zwembad. Deze zwembaden zijn ook verkrijgbaar in kleinere varianten voor mensen met een kleinere tuin. Opblaaszwembaden kunnen eenvoudig opgeblazen worden met een voetpomp of een elektrische pomp, vul het met water en voeg chloortabletten toe als je een groter zwembad hebt. Moderne opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van 3 lagen mesh-gelamineerd PVC waardoor ze duurzaam en lekvrij zijn.

Opblaasbare zwembaden kunnen eenvoudig geleegd en opgeborgen worden. Als je een kleinere tuin hebt en je wilt het zwembad niet voor een langere tijd laten staan, dan is een opblaasbaar zwembad de perfecte oplossing.

 

Het Swim Center Family Lounge Pool 57190NP van Intex is ideaal voor het hele gezin om in te liggen, te ontspannen en te spelen op warme zomerdagen.  Deze Bestway Fast Set zwembadset 57270 met opblaasbare rand biedt je een uiterst handige oplossing om tijdens de zomer lekker in je tuin te kunnen zwemmen.  Het 28122GN zwembad van Intex wordt geleverd met een pomp. De pomp heeft een doorstroomsnelheid van 1250 L per uur.

 

Opblaasfiguren

Opblaasfiguren voor in het zwembad zijn onlangs een enorme trend geworden, een echt symbool van een zomervakantie! Deze opblaasbare ligbedden maken je zwembad direct kleurrijker en nog leuker.

Ze worden gemaakt in allerlei vormen en thema’s. De opblaasfiguren vallen meteen op en zijn de ideale plek om te relaxen op het water. Opblaasfiguren zijn een geweldig accessoire voor pool party’s!

 

Steel de show op het strand of in het zwembad met deze gigantische Mega Unicorn Island 57281EU van Intex!  Dit ruime luchtbed Watermelon Island 56283EU van Intex heeft de realistische vorm van een watermeloen en zal de blikvanger van deze zomer zijn.  Steel de show op het strand of in het zwembad met deze gigantische Mega Yellow Duck Island 56286EU van Intex!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .