. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ontdek onze nieuwe producten!

 

 

Kijk jij als je gaat shoppen ook altijd eerst even bij de nieuwe collectie om te zien wat er nieuw is? Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en voegen dan ook regelmatig nieuwe producten toe aan ons assortiment. In een wereld waar tegenwoordig alles snel gaat en ook snel verandert, kun je ervan uitgaan dat je bij vidaXL altijd een stap voor bent. Om de zoektocht naar onze nieuwe interieuritems wat makkelijker te maken, hebben we een aantal nieuwe producten voor je uitgelicht.

 

Hip en industrieel! Meubels volgens de laatste trends

Een van de woonstijlen die dit jaar nog steeds helemaal in is, is industrieel. Dat houdt in dat we veel hout en leer zien gecombineerd met metalen elementen, warme kleuren en gouden accessoires. De combinatie van ruwe materialen met zachte stoffen in een vloerkleed en kussentjes op de bank, zorgt ervoor dat je interieur een gezellige sfeer krijgt.

Nieuwe producten - geef je interieur een industriële touch

 

                                        

                                        

                                        

Exclusieve eyecatchers

Productcollecties die we recent hebben uitgebreid, zijn onze vloerkleden en kussentjes. Met deze twee items, geef je je woonkamer eenvoudig een nieuwe look. Unieke producten in onze collectie zijn patchwork vloerkleden van stukjes leer en jeans. Wanneer je liever voor een klassieke of bohemian look gaat, kun je kiezen voor een Perzisch tapijt. Door de warme kleur, krijgt je woonkamer meteen een bijzondere uitstraling. Kies voor bijpassende meubels en accessoires om je huis helemaal in oriëntaalse sferen te brengen.

Nieuwe producten - kies je eyecatcher

 

                                         

                                        

 

De kracht van kussens ligt in het feit dat je eenvoudig kunt combineren en verschillende stijlen kunt creëren. Net als met andere accessoires, zorgen deze items ervoor dat je woonkamer een persoonlijk tintje krijgt. Jij bepaalt of je knalgeel wilt combineren met blauwe strepen en groene natuurprints. Als dit in jouw interieur past, waarom niet! Tegenwoordig is alles mogelijk, zolang er of in prints of in kleur een eenheid blijft ontstaan. Combineer verschillende vormen voor een speels effect. Gooi nog een plaid over de leuning van de bank en je gezellige woonkamer is compleet!

Nieuwe producten - kies je eyecatcher

 

                                         

                                        

 

Licht in de duisternis

Nu het langzaam eerder donker en later licht wordt, is het tijd om je buitenverlichting weer eens goed te bekijken. Met de wandlampen van Philips myGarden, zorg je voor een mooi verlichte (voor)tuin, maar ook voor een stijlvolle toevoeging aan je huis. Naast gewone buitenverlichting, heeft Philips ook mooie sensorlampen, die aanspringen zodra er beweging wordt gedetecteerd.

Nieuwe producten - mag het licht aan?

 

                                       

                                       

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .