. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Geef je woonkamer een nieuwe look voor onder de € 100,-!

 

 

Met een nieuw seizoen voor de deur, vinden mensen het vaak ook tijd om thuis een frisse wind te laten waaien. Elk seizoen zijn er weer nieuwe interieurtrends wat betreft kleuren, materialen en producten. Het is natuurlijk harstikke leuk om hier wat mee te doen, maar om nou elke keer dat er iets nieuws op de markt komt een kapitaal uit te geven… Wij geven je daarom een aantal tips, waarmee je je woonkamer een nieuwe look kunt geven voor onder de € 100,-!

 

Kleine items, groot effect – een nieuwe look met woonaccessoires

Een van de eenvoudigste manieren om je interieur een makeover te geven, is door nieuwe woonaccessoires toe te voegen. Komende herfst zien we veel warme stoffen met structuur, zoals fluweel en borduursels, natuurlijke materialen en kleuren als goud, okergeel, warme pasteltinten, roestbruin of warm oranje. Kies voor sfeervolle kaarsen, gouden kandelaars en voldoende sierkussens op je bank. Met wat jute opbergmandjes, zorg je voor opbergruimte én geef je je interieur een natuurlijke look.Maak groepjes van de kleine items, bijvoorbeeld op een bijzettafeltje of op de vensterbank. Voor een industrieel en stoer effect, kun je houten accessoires toevoegen. Met wat jute opbergmandjes, zorg je voor opbergruimte én geef je je interieur een natuurlijke look.

                    

     

 

Kussentjes heb je nooit teveel

Het draait allemaal om de styling. Je hoeft geen nieuwe meubels aan te schaffen, om een nieuwe sfeer te creëren. Met een paar leuke sierkussens op je bank, is de nieuwe look van je woonkamer al een heel eind op weg. Stem de kleuren af op je muur of nieuwe accessoires. Kies voor kussentjes in verschillende kleurentinten en kies een mix van materialen. Je bank wordt zo de fijnste plek van je huis om na een lange werkdag heerlijk op neer te ploffen. Gooi nog een fijne plaid over de rugleuning en de nieuwe look is compleet.

                     

 

Verbindende vloerkleden

Naast kleine items, kun je ook met een vloerkleed het nodige verschil maken bij een makeover. Een vloerkleed zorgt voor eenheid in je zithoek. Zorg ervoor dat je je meubels met de pootjes op het kleed zet, om het geheel te verbinden. Daarnaast kun je met een kleed een echt statement maken of het alleen toevoegen als subtiel accessoire. Kies bijvoorbeeld voor een Perzisch tapijt of een tapijt met een leuke print. Voor een rustige look, kun je een effen kleed neerleggen.

 

          

 

Tot slot: pak de schilderkwast uit de kast

Wanneer je alle accessoires, kussentjes en vloerkleden in huis hebt, kun je nog een final touch toevoegen om de makeover compleet te maken. Een nieuwe kleur op de muur, heeft een groot effect. Deze herfst kun je een statement maken met oudroze, okergeel, warm groen of donkerblauw. Je zult zien dat de meubels die je tegen deze muur plaatst, meteen meer tot leven komen.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .