. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Maak je huis gezellig na de feestdagen

 

 

Wanneer de kerstboom het huis uit is en alle kerstverlichting opgeruimd is, voelt je interieur vaak leeg en kaal aan. De gezelligheid van december is vervangen door een saaie januari zonder glitters, lekker eten en cadeaus. Met een paar eenvoudige aanpassingen in je interieur, kun je net wat langer genieten van de decembersfeer. Wil je weten hoe je? Lees dan snel verder!

 

Kerst is voorbij – de winter mag blijven

Wanneer alle kerstversiering is opgeruimd, is het fijn als er nog wat winterse elementen in je interieur blijven. Lichtslingers bijvoorbeeld kunnen zeker blijven hangen na de feestdagen. Deze lampjes houden de gezelligheid in je interieur nog een tijdje vast. Daarnaast zijn kaarsen ook een groot pluspunt voor een warm, winters interieur. De avonden worden weer langer, maar het is nog vrij vroeg donker. Lampjes zijn dus onmisbaar!

Textiel kan letterlijk en figuurlijk de nodige warmte toevoegen aan je woonkamer. Denk aan warme dekens, donzige (kunst)schapenvachten, maar ook een gebreide poef of zachte stoffen stoel met een paar kussens zijn perfect voor een winters interieur.

 

Creëer een uitnodigende en warme leefruimte met ons comfortabele schapenvacht kleed.Drapeer het deken over een stoel, bankleuning of bed en het draagt direct bij aan de ontspannende sfeer in je interieur.Of je nu met je voeten omhoog wilt zitten of een klein zacht zitje wilt om samen je familie of vrienden te kletsen, deze handige poef is ideaal! Geniet van een ontspannend moment op onze trendy, comfortabele fluwelen poef! Plaats de poef voor een bank of fauteuil en hij is een praktische en decoratieve toevoeging aan je interieur.

 

Bewaar een aantal kerstdecoraties

Na de feestdagen is het altijd een beetje moeilijk om afscheid te nemen van alle mooie versieringen. We kunnen je vertellen dat je niet alles in dozen hoeft op te bergen voor volgend jaar! Sommige kerstdecoraties passen ook perfect in een winters interieur. Denk aan sterren of sneeuwvlokjes die je aan een paar takken in een vaas kunt hangen. Een andere leuke plek voor deze decoratie is voor het raam. Voeg wat lichtjes toe en je hebt een gezellig interieur zonder dat het je aan kerst doet denken.

Andere decoraties die je kunt gebruiken zijn kerstkransen die je een kleine makeover geeft door de kerstballen te verwijderen en andere winterse decoratie toe te voegen, zoals sneeuwvlokken, sterren en andere witte of zilverkleurige versiering. Houten meubels en decoraties passen ook goed in een winters interieur.

 

Dit dressoir straalt een elegante charme uit die een opvallende aanvulling op je interieur zal zijn. Deze dennenappels kan je gebruiken om je kerstboom of zelfgemaakte kerststukjes mee te versieren. De set bestaat uit 10 dennenappels met ijzerdraad zodat je ze stevig kunt bevestigen.Deze kussenslopen zijn geschikt voor kussens met maximale afmetingen van 40 x 40 cm. Ze zijn direct een opvallende aanvulling op het interieur.

 

Vervang je kerstboom door een kamerplant

Afgelopen maand was je kerstboom waarschijnlijk een van de blikvangers in je interieur. Misschien ben je eraan gewend geraakt om een groot groen item in je interieur te hebben. Dus, wanneer de boom weg is, kun je de lege ruimte opvullen door op de plek waar de kerstboom stond een mooie kamerplant neer te zetten. Je kunt kiezen voor een grote plant, zoals een palmboom of een bananenplant. Een kleinere plant is natuurlijk net zo mooi, zolang er maar wat groen is!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .