. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nieuwe producten – alles op het gebied van zitmeubelen

 

 

Geef je woonkamer een upgrade met onze nieuwe producten

We zitten inmiddels alweer in de tweede maand van 2019 en de lente komt steeds een beetje dichterbij. De lente staat voor een nieuw begin – iets wat veel mensen betrekken op hun interieur. Of het nu een kleine verandering is of een complete verbouwing, een je woonkamer een make-over geven zorgt ervoor dat je weer met frisse ogen naar je huis kijkt.

Thuis zou een plek moeten zijn waar je tot rust kan komen na bijvoorbeeld een lange dag werken. Je interieur en vooral de zitmeubels die je kiest maken het verschil. Bekijk hieronder wat er nieuw is in ons assortiment op het gebied van fauteuils, eetkamerstoelen en banken!

 

Een fauteuil voor elke stijl

vidaXL heeft een groot aantal comfortabele fauteuils in verschillende stijlen. Ben je nog op zoek naar die ene retro stoel die je interieur compleet maakt of juist een opvallende fauteuil, waarvan iedereen zal willen weten waar je hem hebt gekocht? Welke stijl je interieur ook is, bij vidaXL vind je een bijpassende stoel!

                                                         

     

                                                                  

      

 

Kleurrijke eetkamerstoelen

Een beetje kleur toevoegen aan je interieur is altijd een goed idee. Wanneer je de basis van je interieur rustig houdt, zullen gekleurde eetkamerstoelen zorgen voor een mooi accent. Je kunt helemaal uitpakken met stoelen van paars fluweel, maar ook ‘gewoon’ groen of blauw doen de truc!

                      

                      

 

Een bank als eyecatcher

Een van de grootste en daarmee ook invloedrijkste meubelstukken van je woonkamer is zonder twijfel de bank. Een bank kan voor een groot deel de look van je woonkamer bepalen. Durf jij te kiezen voor blauw fluweel met opvallende kristallen accenten? Wanneer je meer houdt van de Scandinavische trend, dan vind je tussen onze nieuwe producten mooie stoffen banken in diverse kleuren met licht houten pootjes.

                                                         

          

          

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .