. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Thuiswerken in stijl

 

 

Nu we het grootste deel van onze tijd thuis doorbrengen, is het enorm belangrijk om een goede werkplek te hebben. We hebben wat handige tips verzameld om een fijne werkplek te creëren die we in deze blog met jullie zullen delen!

 

1. Zorgeloos zitten 

Wanneer je veel tijd doorbrengt achter een computer of laptop, is een goede bureaustoel ontzettend belangrijk om te hebben. De stoel moet niet alleen comfortabel zitten, maar wanneer hij in je woonkamer of tijdelijke thuiskantoor staat er ook stijlvol uitzien.

 

    

 

2. Het middelpunt van je werkplek 

Het middelpunt van je werkplek is zonder twijfel je bureau. Dit is de plek waar al het werk wordt verricht. Welk bureau je moet kiezen? Dat is helemaal aan jou! Kies voor een praktisch en ruimtebesparend ontwerp met ruimte voor een ladekast onder het bureau of kies juist voor een trendy tafel die bij de rest van je interieur past. Kies een bureau dat bij je werkzaamheden past en houd rekening met de stijl van de kamer en de rest van je huis.

 

        

 

3. Light it up

Als je heel wat uurtjes doorbrengt in je werkruimte, zorg er dan voor dat deze plek altijd goed verlicht is. Als je de mogelijkheid hebt om met daglicht te werken, dan raden we je aan om hier slim gebruik van te maken. Daglicht is niet alleen energiebesparend, maar heeft ook een positief effect op je energieniveau. Ben je snel afgeleid door wat er zich buiten allemaal afspeelt? Dan is het tijd om de jaloezieën of gordijnen even dicht te doen of je bureau wat verder van het raam te plaatsen!

Naast voldoende daglicht, moet je ook de verlichting zeker niet vergeten. Wanneer het ’s ochtends nog donker is of wanneer je tot ’s avonds laat doorwerkt, moet er voldoende licht zijn om je werk te kunnen doen. Of je nu een bureaulamp, vloerlamp of hanglamp zoekt – bij vidaXL vind je zeker de meest trendy verlichting.

 

 

4. Creëer de perfecte speeltuin in je woonkamer 

Omdat we een stuk meer binnen zitten, is het nog belangrijker om een fijne speelplek voor je kinderen te maken. Kies een plek in de woonkamer of andere ruimte als (mini) speeltuin, om te voorkomen dat het speelgoed overal rondslingert. Geen zorgen als dat wel het geval is – maak er aan het eind van de dag een spelletje van om alles weer op te ruimen :) Zorg dat er genoeg te doen is voor je kinderen, zoals educatieve spelletjes, speelgoed, bordspellen of boeken. Wanneer de kinderen spelen, kun jij fijn wat werk gedaan krijgen in je eigen thuiskantoor!

 

      

 

5. Voeg een persoonlijke touch toe

Jij bent de baas over je eigen plekje, dus dat mag je gerust laten zien. Voeg wat persoonlijkheid toe aan de werkplek, met wat leuke en handige accessoires. Een boekensteun geeft bijvoorbeeld een klassieke look aan je eigen bibliotheek, terwijl een Amerikaanse wandklok het lege plekje aan de muur helemaal afmaakt. Wil je werken tussen het groen zonder al die plantjes steeds water te hoeven geven? Kies dan voor wat mooie kunstplanten om je thuiskantoor een levendige uitstraling te geven.

 

Nu je meer hebt gelezen over het inrichten van je werkplek, zeggen wij #blijfthuis :)

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .