. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 tips voor een koele zomer op kantoor

 

 

Buiten is het 30 graden, de zon staat hoog aan de hemel en groepen mensen hangen bij het plaatselijke zwembad. Maar jij niet. Jij zit in een groot kantoor met een kapotte airco en kunt alleen van de zomer genieten achter een raam. Het is niet eenvoudig om je te concentreren op een zonnige zomerdag, maar wij hebben 5 tips die het net iets draaglijker maken wanneer je binnen zit te smelten.

 

1. Haal het strandgevoel naar kantoor

Wanneer je wat persoonlijke spullen op kantoor mag neerzetten, kun je kiezen voor een kleine palmboom of andere frisse, groene planten. Een echte plant zorgt voor verse lucht, maar die heeft ook aandacht en zeker wat liefde nodig. Een onderhoudsvriendelijke optie is een kunstplant. Zorg voor een nog groter strandgevoel met een zomerse playlist, waardoor je direct een beter humeur krijgt en die verschrikkelijk lange verslagen binnen een paar minuten af zijn! 

               

 

2. Zorg voor frisse lucht 

Het is vooral frustrerend om op kantoor te zitten wanneer de airco ook nog eens kapot is. Geen zorgen! Je kunt ook een kleine ventilator op je bureau zetten en als er meer plek is een staande ventilator. Is dat niet koel genoeg voor jou? Maak dan een handdoek nat met koud water en hang deze over de ventilator. Dat zorgt voor nog wat extra frisse lucht.      

   

 

3. Motiveer jezelf met een nieuwe hobby  

De zomer is de beste tijd om met een nieuwe hobby te beginnen. Probeer een van onze coole buitenactiviteiten zoals Standup Paddling, yoga of ga paardrijden. Een nieuwe hobby zorgt ervoor dat je uitkijkt naar het einde van de werkdag en zorgt voor de nodige ontspanning. 

               

 

4. Verplaats je kantoor naar de tuin 

Kun je ook thuiswerken? Waarom verplaats je je kantoor dan niet naar de tuin? Ga comfortabel zitten op je loungeset en geniet van de zon. Wanneer het te warm wordt, kun je even een paar minuten pauze nemen in het zwembad. De beste manier om werk en de zomer te combineren! 

               

 

5. Wanneer alle bovenstaande tips niet helpen... 

Pak je koffer en reis naar de vakantiebestemming die je altijd al hebt willen zien of geniet van het warme weer aan het strand. Daar is de hitte meer dan dragelijk :-D

               

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .