. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

5 manieren om een kerstdiner te stylen πŸŽ€πŸŽ„

 

 

De cadeautjes liggen ingepakt onder de boom te wachten om iedereen blij te maken. De geur van kaneel maakt de knusse kerstsfeer helemaal af. Je kunt niet wachten tot het kerstdiner - heerlijk eten, vrolijke kerstliedjes en een fijne tijd met je familie en vrienden.

Het kerstdiner is een speciale gelegenheid en het is ontzettend leuk om een prachtig gestylde tafel te presenteren. Er zijn veel manieren om een feestelijke eettafel opvallend te decoreren. Op basis van je bestaande eetkamer decor en stijlvoorkeuren kun je onderstaande tips gebruiken om je kerstdiner prachtig af te stylen.

 

🀍 Eenvoudig en trendy

Het maakt niet uit of je een klein familiediner geeft of juist een uitgebreid kerstfeest voor je vrienden organiseert. Een eenvoudige, maar trendy kersttafel brengt iedereen in de kerstsfeer. Decoreer een moderne, witte eettafel met accessoires in een klassiek kleurenpalet. Gebruik een gebroken wit tafelkleed met rode en zilveren details. Voeg klassieke, witte borden en zilver bestek toe. Plaats subtiele decoraties, zoals kandelaars en kerstkransen, in het midden van de tafel

 

⚜️ Natuurlijke finesse

Een Scandinavisch kerstdecor is uitnodigend en warm. Style een massief houten tafel met een natuurlijke afwerking met een wit tafelkleed. Combineer beige beklede stoelen met een eettafelbankje in een minimalistisch ontwerp. Voeg plaid met neutrale kleuren toe om hem comfortabeler te maken. Maak de kerstsfeer helemaal af door tafelaccessoires met gouden accenten te gebruiken. Je kunt de gedeelde tafelruimte gebruiken voor eenvoudige decoraties, die je met dennentakken en metalen kandelaars kunt maken.

 

 

🌟 Feestelijke romantiek

Een kersttafel hoeft niet helemaal vol te staan. Richt je liever op een lieflijke, romantische sfeer. Kies een mangohouten eettafel met handgesneden poten die wit zijn geverfd. Combineer hem met witte stoelen, maar voeg daar comfortabele kerstkussens aan toe. Je kunt de stoelen ook bekleden met zachtroze stoelhoezen, die goed samengaan met een geborduurd tafelkleed. Verkrijg de feestelijke sfeer met bloemstukken en gouden details. Voeg kaneelstokjes en kerstlampjes toe voor een prachtige kerstsfeer.

 

🎍 Nomaden flair

Kies een ongewone kerstinrichting. Neem een Boheemse eetset , die rattan combineert met hout of metaal. Voeg daar een natuurlijke stijl aan toe door een pallet van neutrale en groene kleuren aan toe te voegen. Zet witte borden neer, gebruik goud bestek en kies voor klassieke glazen. Decoreer met dennenappels, een rustiek tafelkleed en veel handgemaakte kaarsenhouders die op natuurlijke vormen zijn gebaseerd.

 

Kitchen & Dining Furniture Sets

 

πŸ‘‘ Helemaal luxe

Met een eetkamer die klaar is voor een fantastisch feest, is je huis deze kerst helemaal luxe. Als je al je vrienden uitnodig om samen Kerst te vieren, kies dan voor ronde bartafels en krukken. Bedek ze met gouden tafelhoezen, voor een glamoureuze sfeer. Een antiek ogende kroonluchter is de perfecte optie om het feest prachtig te verlichten. Decoreer met metalen accenten in je bestek en tafelaccessoires. Als je er voldoende ruimte voor hebt, kun je ook feestelijke kussens en dekentjes op je bank leggen, om een lekker loungegebied te creëren.

 

Give your dining room the makeover it deserves by adding new furniture and decor!

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .