. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik doe boodschappen voor mijn feestje en ik neem mee…

 

 

Uitnodigingen maken, je statafels uit het berghok halen én natuurlijk… de beste hapjesrecepten zoeken! Omdat je de gasten van je party niet dezelfde lekkernijen wil voorschotelen als op je vorige feest, heeft vidaXL een aantal smakelijke snacks voor je uitgezocht die je gemakkelijk en snel kunt bereiden.


Pronken met popcorn

Nee, popcorn is niet alleen verkrijgbaar in de bioscoop. De zoete of zoute versnapering valt ook prima thuis te bereiden in een pannetje. Wil je echter helemaal de blits maken op je feest, dan is een popcornmachine jouw uitkomst. De authentieke uitstraling en de geur van verse popcorn zullen je gasten doen smullen. Voeg later een smaakje toe, zoals karamel met zeezout, poedersuiker en kaneel of Italiaanse kruiden met een zelfgemaakte tapenade. Bovendien hoeft niemand lang op deze snack te wachten, want de popcornmachine maakt tot wel tien porties per lading. Even verspreiden over een aantal mooie schalen en aanvallen maar!

Voor de grote honger…

Heb je je gasten gevraagd om mee te eten, maar weet je nog niet precies wat er op het menu staat? Denk dan groots! Met de grill- en pizzaplaat van vidaXL kun je bijvoorbeeld in een mum van tijd slimme delicatessen op tafel zetten. Denk bijvoorbeeld aan kipstokjes met satésaus of mini-pizza’s die je vrienden zelf kunnen beleggen. Vul daarnaast een grote soepketel met verse, zelfgemaakte soep en je bent er zeker van dat iedereen met een goede bodem verder kan feesten. Ben je van plan om meerdere zelfgemaakte hapjes te serveren? Zorg er dan voor dat je de gerechten op de juiste temperatuur presenteert met een handige rechaud set.


Proost!

Bij een feestje horen natuurlijk cocktails, shotjes en andere drankjes. Creëer de hippe sfeer van een lounge met een bartafel voor binnen of buiten en hang een professionele drankdispenser op aan de muur. Wil je er helemaal zeker van zijn dat écht iedereen zichzelf kan bedienen? Maak het dan af met een hoge biertoren, die overigens ook geschikt is om andere drankjes uit te tappen.    

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .