. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cadeautips voor een geslaagde pakjesavond

 

 

Op 17 november komt de beste man weer aan in Nederland om zich voor te bereiden op zijn drukste werkdag van het jaar. Voordat op 5 december pakjesavond weer begint, moeten alle verlanglijstjes zijn verzameld, de leukste cadeautjes zijn gekocht en de origineelste gedichten zijn gemaakt. Om het drukke leven van de Sint iets makkelijker te maken, hebben we bij vidaXL een top 5 gemaakt met de beste cadeautips inclusief garantie voor een gezellige pakjesavond!

 

Tip 1 – cadeautips voor kinderen

Sinterklaas is natuurlijk in de eerste plaats een feest voor kinderen. Iemand die op de deur of het raam klopt, met zijn allen gaan kijken en dan een zak vol cadeautjes vinden is hartstikke spannend. Bij vidaXL hebben we een gevarieerd assortiment aan speelgoed voor alle leeftijden. Cadeautips voor de allerkleinsten zijn bijvoorbeeld vormpuzzels, muziekspeelgoed, babyschommels en bouwblokken. Verder zijn onze knuffelbare pluche hobbeldieren altijd een grote hit. Andere cadeaus die de Sint vaak bij vidaXL shopt is rijdend speelgoed. Van loopauto’s tot driewielers en skelters, vaak valt alles met wielen in de smaak. In een gezin met meerdere kinderen is een cadeau dat je met zijn allen kunt gebruiken altijd een goed idee. Denk aan spellen, puzzels, een trampoline, een voetbal of ander buitenspeelgoed. Zorg er tijdens pakjesavond wel voor dat duidelijk is dat het een cadeau is om te delen!

 

Tip 2 – Geef een cadeau waar je zelf iets aan hebt

Wanneer jullie thuis ook aan surprises doen, is het altijd maar hopen dat er iets bruikbaars op jouw getrokken lootje staat. Mocht dat niet het geval zijn, dan heb je natuurlijk de vrije hand. De beste cadeautip is om net als de Sint doet een cadeau te kiezen dat ook voor jouw van pas komt. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keukenmachine, een leuk bijzettafeltje of sierkussen. Natuurlijk is het belangrijk dat degene die het cadeau krijgt, het óók leuk vindt :)

 

Tip 3 – Sinterklaas vergeet ook huisdieren niet

Sinterklaas heeft in zijn grote boek elk gezinslid staan, ook trouwe honden, katten, vissen, cavia’s en konijnen. Cadeautips voor huisdieren zijn bijvoorbeeld een wandelwagen om langere stukken met ze te gaan lopen, diverse speeltjes of een zacht bedje waar ze heerlijk op kunnen uitrusten na een lange dag spelen. Nieuw bij vidaXL is ons eigen premium hondenvoer. Een sinterklaascadeau waar elke hond zeker gelukkig van wordt!

 

Tip 4 – Kwaliteit boven kwantiteit

Een grote stapel met cadeautjes is hartstikke leuk, maar wanneer de helft van de cadeaus een uur na pakjesavond al is vergeten, is dat natuurlijk zonde van het budget van de Sint. Daarom bestaat er een regel die ervoor zorgt dat iedereen een fijne avond heeft en dat ze de gekregen cadeautjes echt waarderen. Sint kiest voor 1 cadeau dat de persoon heel graag wil hebben, iets wat ze echt nodig hebben, iets wat ze kunnen dragen en iets om te lezen. Succes gegarandeerd!

 

Tip 5 – Tijd om te ontspannen

Sinterklaas is pas het begin van een maand vol drukke feestdagen die bij sommige mensen voor de nodige stress kan zorgen. Er moeten bergen met eten worden voorbereid, dé ovenschaal valt stuk en niet alle cadeaus vallen in de smaak: tijd om even bij te komen! Een paar cadeautips die veel mensen daarom zullen waarderen, zijn bijvoorbeeld een massageapparaat, gezichtssauna of lekker geurtje.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .