. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

🔔 Binnen- en buitentrends van 2022

Lifestyle

 

 

Met een nieuw jaar voor de deur, beginnen we na te denken over hoe we ons huis en onze tuin kunnen opfrissen. 2021 was een spannend jaar met nieuwe designtrends. Gelukkig houden we in 2022 een paar van de populairste trends van het voorgaande jaar, terwijl we frisse elementen en designs toevoegen. Laten we eens kijken naar de binnen- en buitentrends van 2022.

 

🍃 Natuurlijke materialen

De natuurlijke-materialentrend blijft, en wij vinden het prachtig! Natuurlijke materialen zijn perfect voor zowel binnen als buiten en hebben een kalmerende charme. Deze trend haalt de rust van de natuur in je huis en benadrukt de schoonheid van de natuur. Kies voor houten of rattan tuinsets voor gezellig tafelen in de tuin. Voeg jute of bamboe vloerkleden, houten verlichtingsarmaturen en plaids en kussens van natuurlijke stoffen toe.

 

 

✨ Gedurfde texturen

Om je interieur te laten stralen, hebben natuurlijke materialen sterke texturen nodig! De trend van dit jaar draait om fluweel en marmer. Haal de rijkdom van fluweel in je interieur met opvallende meubelstukken, zoals een fluwelen bank als blikvanger in je woonkamer. Kies een levendige kleur en verzacht deze met natuurlijke tinten. Voeg een moderne salontafel met marmer-look toe.

 

⚫ Zwarte accenten

Gebruik zwarte accenten om mooie contrasten in je huis te creëren! Zwarte accenten geven je interieur stijl en diepte. Kies een glanzend zwart tv-meubel voor in je woonkamer en match deze met een bank in een lichtere tint. Voeg voor een industriële sfeer zwart metalen lampen of zwarte fotolijstjes toe. Hang zwarte wandschappen in je gang en plaats er memorabilia op.

 

 

⌛  De retro revival

De retro invloeden uit de jaren 70 zijn terug! Ontwerp een uitnodigende eetkamer met houten meubelen met een retro vibe. Combineer een ovale eettafel met gestoffeerde stoelen. Voeg een mangohouten dressoir en een vloerkleed met patroon toe. Overweeg voor je kleurenschema turquoise, paars, gebrand oranje en warm geel in psychedelische of geometrische patronen.

 

💜  Maak kennis met Very Peri, de kleur van het jaar 2022

De gloednieuwe kleur van Pantone zorgt voor een rustgevend gevoel in uitdagende tijden. Very Peri doet ons denken aan lila en lavendel, natuurlijke tinten die je huis transformeren. Gebruik Very Peri in accentdetails die opvallen, zoals wandschappen en vloerkleden. Very Peri is een veelzijdige kleur die perfect past bij klassiek zwart en wit, heldergeel, zilver en goud, en lichte roze- en blauwtinten.

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .