. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ontspannen de lente in met je vrolijke viervoeter

 

 

Het wordt weer lichter en warmer buiten, de lente is in volle gang, tijd dus om er lekker op uit te gaan! Wij houden ervan om lekker een stuk te gaan wandelen met de hond, of een ontspannen stukje te fietsen (met of zonder hond). Onderweg genieten we van de mooie lente in de natuur en na zo’n lekker energiek dagje komen we vervolgens heerlijk uitgeput aan in de achtertuin om te genieten van een goed boek en een verfrissend drankje.

 

Een dagje uit in het voorjaar

Een eerste lange lentewandeling met de hond is natuurlijk niet compleet zonder wat nieuwe accessoires. Misschien is het wel tijd voor een nieuw speeltje, of is de hond toe aan een nieuwe riem. Sommige honden houden heel erg van water en worden een beetje wild in de buurt van de vijver. Een reddingsvest speciaal voor honden is goed voor je gemoedsrust, dan kan hij lekker zijn gang gaan in het water en hoef jij je geen zorgen te maken. Zo kun jij heerlijk uitrusten en ontspannen aan de waterkant, of als je dapper genoeg bent kan je altijd zelf ook je zwemkleren aantrekken en een paar rondjes mee zwemmen in de vijver!

Misschien houden jij of je viervoeter wel helemaal niet van wandelen of is het bos nét iets te ver weg. Gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing en kan je trouwe vriend ook met de fiets met je mee met deze handige fietskar voor honden. Zo kunnen jullie toch samen buiten gaan kijken, zonder dat hele stuk te moeten lopen. De kar heeft zelfs een mooi raampje zodat je blaffende vriend ook kan genieten van het uitzicht. Onderweg kun je lekker ergens gaan zitten om te genieten van de mooie natuur. Terwijl jij lekker ontspant en een momentje voor jezelf neemt kan de hond lekker spelen met een nieuw speeltje of met een mooie zelf-gevonden stok.

 

Geniet van een vakantie in je eigen tuin

Na zulke inspannende avonturen verdienen jullie natuurlijk ook wat extra ontspanning en luxe. Geniet van de welverdiende rust in een mooie achtertuin met prachtige planten en een ontspannen sfeer. Een mooi bed of hok voor jouw trouwe vriend mag natuurlijk ook niet ontbreken. Natuurlijk kan je hond ook lekker mee op het grote ligbed, er is ten slotte meer dan genoeg plek. Of ga lekker ontspannen zitten in een leuke hangstoel met een goed boek en een glaasje wijn terwijl de hond een dutje doet op zijn eigen plekje.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .