. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Deze is voor alle crazy cat ladies

 

 

Wil het allemaal niet zo lukken in de liefde en heb je je leven geweid aan het redden en verzorgen van zoveel mogelijk katten? Wel zo gezellig, wat leven in huis. Bij de echte liefhebbers leidde één kat al snel tot een tweede, wat leidde tot kittens en het hek was van de dam. Langzaamaan werd je huis overgenomen door je harige huisdieren, stonden er overal dozen, bakjes voer en brak je bijna je nek over een van de vele speeltjes die toch echt nodig zijn voor wat entertainment. Het teken dat je jezelf met recht een kattenvrouwtje (of kattenman, want echt mensen, die zijn er ook) mag noemen!

 

Het huis van een kattenvrouwtje

Wanneer je denkt aan het huis van een crazy cat lady, zie je misschien een woonkamer voor je die vol is gestopt met dozen, kattenbakken, speeltjes en natuurlijk de katten zelf. Er zijn echter ook kattenvrouwtjes die de boel juist goed op orde hebben en waar je pas doorhebt dat er katten leven als ze ineens voor je voeten staan. Voor sommige mensen heeft de term kattenvrouwtje een negatieve bijsmaak, maar voor anderen is het juist iets om trots op te zijn. Er zijn dus verschillende soorten kattenliefhebbers. Wanneer je kat een eigen Facebookaccount heeft en je over hem of haar praat als ‘mijn kindje’, het eerste wat je tegen je vrienden vertelt het laatste nieuws over Poekie is en je vervolgens thuis alle nieuwste roddels en een verslag van de avond aan je kat geeft, ben je veranderd in een echt kattenvrouwtje.

Een paar dingen zijn onmisbaar in het huis van een crazy cat lady, of je nu één kat hebt of een hele kattenfamilie waar je je leven voor zou geven. Zorg er bijvoorbeeld voor dat mensen niet meteen ruiken dat jij een kattenvrouwtje bent. Kies voor een kattenbak met goede vulling, die niet vooral niet ruikt. Verder worden katten over het algemeen erg blij van een plekje waar ze lekker kunnen liggen. Wil je nog een beetje de baas blijven in je eigen huis, dan is het zaak om een zo comfortabel mogelijk kattenbed of kussen te kiezen. Leer ze van jongs af aan dat dit de plek is om lekker een dutje te doen. Hoe comfortabeler het bed, hoe meer ze natuurlijk geneigd zijn hier zelf al op te kruipen.

Jonge katten houden heel erg van spelen. Als kattenvrouwtje is dat natuurlijk ook wat je het liefste met je pluizenbol doet. Kies bijvoorbeeld voor een speelgoedmuis of een veerverstopper of hengel – katten blijven natuurlijk jagers!

 

Het ultieme speelparadijs – de kattenkrabpaal

Er is niets zo vervelend als een kat die zich verveelt. Dat betekent namelijk dat ze zich kunnen gaan uitleven op jouw meubels en je binnen de kortste tijd weer een nieuwe stoel moet aanschaffen. Met een kattenkrabpaal bied je je kat voldoende mogelijkheden om lekker aan te krabben en om in te klimmen. Kattenkrabpalen met huisjes zorgen daarnaast meteen voor een veilige slaap of verstopplek, waar katten even kunnen uitrusten na al dat geren.

 

 

 

Kattenkrabpaal Max 170 cm 2 huisjes (grijs)  Kattenkrabpaal Tommie  Kattenkrabpaal Tommie 175 cm 2 huisjes (donkerblauw)  vidaXL Kattenkrabpaal 64 cm 1 huisje grijs met potenprint

  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .