. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Top 5 goede voornemens van 2019

 

 

Het is bijna zover: oudjaarsavond! En dat betekent ook dat het tijd wordt om na te denken over je goede voornemens voor 2019. Heb je al bedacht wat je wil veranderen in het nieuwe jaar? Wij hebben wel een paar goede ideeën en delen graag onze tips om ervoor te zorgen dat je op 2 januari nog steeds achter je goede voornemens staat :)

 

1. Kom van die bank af – het is tijd om te sporten!

Eindelijk beginnen met sporten is waarschijnlijk het meest populaire goede voornemen. Op 1 januari zijn de sportscholen overvol. Weet je van tevoren al dat jij een van die mensen bent die 3 keer gaat sporten en vervolgens vast zit aan een duur abonnement? Het duurt 6 weken tot je went aan een nieuwe gewoonte, dus kweek wat discipline en ga ten minste 6 weken achter elkaar. Je kunt ook wat kleiner en goedkoper beginnen. Koop wat betaalbare fitnessapparatuur en verander je woonkamer in een sportschool waar je daadwerkelijk heen wil gaan!

>> Meer sportartikelen

 

2. Meer quality time met je familie

Is er weer een jaar voorbij en lijkt het alsof je kinderen sneller en sneller groot worden? Dan is het tijd om meer tijd door te brengen met je familie. Plan wat tijd in de weekenden die hier speciaal voor bedoeld is. Speel spelletjes, ga wandelen in de natuur of ga buiten op avontuur. Een kampeervakantie kan ook helpen om de band tussen familieleden sterker te maken. Zet je telefoon uit en geniet van de tijd met je familie!

 

3. Meer reizen en de wereld zien

Wil je de wereld ontdekken en leren van andere culturen? Reizen is altijd spannend, maar als je niet genoeg vakantiedagen hebt kan je ook altijd wat leuke weekendtrips inplannen. Trek jezelf uit de sleur van het dagelijks leven en uit je comfort zone. In de top 10 van Europese steden om in 2019 te bezoeken staan Kopenhagen, Novi Sad en Zadar. Wil je liever wat verder weg? Denk dan eens na over Sri Lanka, Zimbabwe of Panama. Waar wacht je nog op? Pak je koffers en begin met het maken van nieuwe herinneringen!

 

4. Eet gezonder – verbouw je eigen voedsel

Wil je gezonder eten, en wil je weten waar je eten vandaan komt? Kweek dan je eigen groente en fruit in je tuin of op je balkon! Je kunt een kleine kas neerzetten, zodat je er 100% zeker van bent dat je planten organisch geteeld zijn. Je kunt ook genieten van verse eitjes bij het ontbijt als je plek hebt voor wat kippen in een kippenren.

 

5. Zorg dat je eindelijk je klussen af krijgt

Wil je beginnen aan de renovatie van je huis? Of dat klusproject afmaken waar je maanden geleden al aan bent begonnen? Begin dan in het nieuwe jaar! Haal alles in huis wat je nodig hebt, zodat je geen excuses meer hebt om het klussen uit te stellen. Bij vidaXL verkopen we verschillende soorten gereedschap, sanitair en zelfs behang.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .