24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (1063)
Woon- & tuinaccessoires  (1063)
Behang  (1063)

Behang

Toont: 1-48 van 1063
  • ...

Behang kopen bij vidaXL

Bij vidaXL heb je een ruime keuze uit diverse soorten behang, zoals fotobehang, papierbehang, vliesbehang en kinderbehang. Het behang is verkrijgbaar in diverse dessins zoals bakstenen, natuur, speelse, effen en abstracte prints. Naast het eigen vidaXL-merk, vind je hier ook merken als DUTCH WALLCOVERINGS, Komar en Kids at Home. Maak je keuze en laat het behangen maar beginnen!

Kies het juiste type behang

Afhankelijk van de ruimte die je wilt behangen en van de huidige staat van je muren, bestaan er verschillende soorten behang. Vliesbehang wordt bijvoorbeeld ook vaak gekozen om een egale ondergrond te creëren om later over te schilderen. Vliesbehang is ook ideaal, omdat het eenvoudig aan te brengen is. De lijm wordt in tegenstelling tot papierbehang op de muur aangebracht, waarna je het behang meteen op de muur kunt plakken. Ook minder ervaren behangers kunnen hiermee uit de voeten! Papierbehang is de klassieke vorm van behang. Hier is het belangrijk dat de muur egaal is en dat het behang zorgvuldig wordt aangebracht. Doordat de lijm op het behang wordt gedaan, bestaat er kans op scheuren! Daarnaast vind je bij vidaXL ook fotobehang. Dit behang bevat zoals de naam al weggeeft een foto die voor een bijzonder effect in je woon- of slaapkamer zorgt! Kies bijvoorbeeld voor een landschap, of een leuke print voor een kinderkamer.

Behangen of schilderen?

Beide opties zijn goed, het hangt ervan af wat je met de ruimte wil bereiken. Schilderen is vaak de snellere optie, maar met een mooi (foto)behang zorg je vaak voor een bijzonderder effect. Een combinatie van beide opties kan ook een oplossing zijn. Kies een of twee muren die je wilt behangen met een print en houd de rest van de muren rustig door ze te schilderen.

Toon meer