24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Kaptafels

Toont: 1-48 van 189

Je favoriete kaptafel koop je bij vidaXL

Een kaptafel of toilettafel is onmisbaar in de ochtend – vooral als je nu met je make-up zit te stuntelen voor de badkamerspiegel. Met een mooie kaptafel van vidaXL heb je nooit meer last van gebrek aan ruimte, een beslagen spiegel of make-up en sieraden die kwijt zijn. Je kunt al je spullen eenvoudig op één plek opbergen, waardoor je ’s ochtends alles binnen handbereik hebt. Hier berg je al je spullen op één plek op en ’s ochtends is alles binnen handbereik. Je ochtendroutine zal een stuk sneller verlopen!

 

Verschillende soorten goedkope kaptafels

Bij vidaXL vind je diverse kaptafels die bijvoorbeeld zijn voorzien van een spiegel, lades en een krukje. Je kunt jouw sieraden en make-up dus georganiseerd opbergen. Een tafel met bijpassend krukje staat daarnaast extra leuk in de slaapkamer. Doordat de kleuren neutraal zijn gehouden, passen ze vrijwel altijd bij de rest van je slaapkamermeubilair. Daarnaast kun je kiezen voor een klassieke of moderne variant.

 

Al je spullen binnen handbereik

Een kaptafel is ideaal wanneer je altijd veel tijd kwijt bent met het zoeken naar de juiste (make-up) spullen. De tafels zijn voorzien van een aantal lades, om je spullen te sorteren. Met een kaptafel bespaar je vervolgens weer ruimte in de badkamer, waar iedereen je dankbaar voor zal zijn. Inclusief jijzelf als het weer tijd is om schoon te maken. Bij vidaXL kun je terecht voor een ruime keuze aan kasten en kaptafels in verschillende afmetingen en stijlen.

 

Toon meer