24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (2358)

Parasols en zonneschermen

Toont: 1-48 van 2358
  • ...

Parasol of zonnescherm kopen

Wil je lekker buiten zitten, maar niet het risico lopen te verbranden op een warme zomerdag? Dan is een parasol, schaduwdoek of zonnescherm in je tuin of zelfs op je balkon onmisbaar! Een goede parasol zorgt ervoor dat je lekker in de schaduw zit en dat je tuin er toch goed blijft uitziet. Bij vidaXL zijn er verschillende soorten parasols en andere zonwering verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor veel verschillende soorten en allerlei leuke zomerse kleuren. Perfect om jouw tuin zomerklaar te maken.  


Kies voor een zweefparasol

Voor iedereen is de perfecte parasol anders, aangezien smaken nu eenmaal verschillen. De zweefparasol is echter een van de meest gekozen parasols. Het mooie aan een zweefparasol is dat perfect boven een tafel kan worden geplaatst, doordat de parasolvoet aan de zijkant blijft staan en de parasol als het ware vanuit de lucht naar beneden komt. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt. En het ziet er ook nog eens prachtig uit!  

Verder kan een zweefparasol een groter oppervlak voorzien van schaduw. Dit komt doordat de meeste zweefparasols groter zijn dan een normale parasol. Hier moet je dus zeker rekening mee houden als je aan het shoppen bent voor een zweefparasol. Het zou jammer zijn als je de parasol niet optimaal kan gebruiken door plaatsgebrek. Daarnaast zijn veel zweefparasols verkrijgbaar in verschillende vormen, denk aan rond, vierkant of rechthoekig. Dit zorgt er ook voor dat hij meer ruimte kan voorzien van schaduw. Naast dit alles zijn de zweefparasols ook handig te verstellen en verplaatsen, zodat je zelf ook gemakkelijk mee kan verplaatsen.  


Vergeet de parasolvoet niet

Naast de zweefparasol zijn er natuurlijk ook normale parasols verkrijgbaar bij vidaXL. Bekijk het ruime aanbod aan kleuren en afmetingen. Heb je de parasol uitgezocht? Vergeet dan de parasolvoet niet! De voet zorgt ervoor dat je parasol stevig blijft staan op elk oppervlak en dat hij niet omwaait bij een zuchtje wind. Een zweefparasol heeft een andere voet nodig dan een normale parasol. Let hier dus op bij de aankoop!  

 

Bescherm je parasol met een parasolhoes

Helaas komt er aan een mooie zomer altijd weer een eind. Het is dan belangrijk dat je al je tuinmeubelen goed opbergt. Zo kun je je meubels volgend jaar gewoon weer gebruiken en worden ze niet aangetast door weer en wind. Hetzelfde geldt voor een parasol. Gebruik een parasolhoes om hem af te dekken. Hierdoor raakt het stof van de parasol niet beschadigd en blijft de kleur mooi. Ook al is je parasol afgedekt met een hoes, zet hem toch binnen neer.

 

Op zoek naar andere producten? Bekijk onderstaande categorieën:

Toon meer