24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Meubelen  (634)
Kantoormeubelen  (634)
Bureaus  (634)

Bureaus

Toont: 1-48 van 634
  • ...

Bureaus in verschillende stijlen koop je online bij vidaXL

Een goed bureau en een comfortabele bureaustoel is onmisbaar in een kantoorruimte of werkplek. Bij vidaXL vind je verschillende soorten bureaus die geschikt zijn voor op kantoor, voor een tienerkamer, voor een gamer, etc. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een smalle schrijftafel, wanneer de ruimte beperkt is. Bureaus met een lade zijn altijd handig voor het opbergen van schrijfwaren en andere kleine spullen die je nodig hebt voor je werk. Een populaire keuze is daarnaast het hoekbureau, die biedt voldoende ruimte voor een computer of laptop en andere spullen. Bekijk alle kantoormeubelen van vidaXL en koop een geschikt bureau online.

Bureaus of computertafels met voldoende ruimte

Naast de reguliere bureaus met een werkblad en eventueel een aantal lades, zijn er ook speciale computerbureaus verkrijgbaar. Deze tafels hebben een ruim werkblad en een uitschuifbare plank voor het toetsenbord. De computerkast kan onder het bureau of op een speciale plank worden geplaatst. Doordat het werkblad extra breed is, blijft er voldoende ruimte over om uw papieren en andere spullen op te plaatsen. Dit type bureau wordt vaak gebruikt voor een thuiskantoor of tienerkamer.

Tips om een geschikt bureau te kiezen

Wanneer je een nieuw bureau nodig hebt, moet je met een aantal dingen rekening houden.

  • Waar ga je de tafel het meest voor gebruiken? Wil je er een computer of laptop op plaatsen, dan moet er voldoende ruimte overblijven voor papieren en andere schrijfwaren en er moet een armlengte afstand tussen jou en je beeldscherm zitten.
  • Past het bureau in de ruimte? Wanneer het bureau niet lijkt te passen, maar je toch een groot werkblad nodig hebt, kun je ook kiezen voor een hoekbureau.
  • Stel het bureau juist af. Wanneer je aan de tafel zit, moet je een geschikte werkhouding aan kunnen nemen om klachten te voorkomen.

Een bureau met een ladekast

Kom je opbergruimte tekort in je kantoor? Plaats dan een ladekastje onder je bureau. Je bespaart ruimte en lades bieden de mogelijkheid om papieren en andere spullen georganiseerd op te bergen. Let bij de aanschaf op de hoogte van het kastje. Bij vidaXL vind je ook bureaus die een vaste lade of meerdere lades hebben.

Toon meer