24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Tuinmeubelhoezen

Toont: 1-48 van 315

Bescherm je tuinset met tuinmeubelhoezen

Wanneer je geen plek hebt om je tuinmeubelen binnen op te bergen, is het verstandig ze buiten goed te beschermen. Dit kan met de tuinmeubelhoezen van vidaXL. Deze hoezen zijn speciaal ontworpen voor meubelsets van verschillende afmetingen. Je meubels worden beschermd tegen weer en wind en na de herfst en winter hoef je alleen de tuinmeubelhoezen te verwijderen om de meubels weer te kunnen gebruiken.

Waarom kiezen voor een tuinmeubelhoes?

Tuinmeubelhoezen zijn handig voor mensen met weinig opbergruimte voor grote tuinmeubelen. De hoezen zijn gemaakt van waterbestendig materiaal, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen worden gebruikt. Je meubels worden echter niet alleen beschermd tegen water, maar ook tegen zonlicht. De UV-stralen kunnen ervoor zorgen dat meubels op den duur verkleuren. Alle tuinmeubelhoezen zijn ademend, zodat er geen condens vormt onder de hoes.

Tuinhoezen voor volledige meubelsets en andere meubels

Je hoeft geen aparte beschermhoes voor ieder meubelstuk aan te schaffen. Bij vidaXL vind je grote beschermhoezen die een hele meubelset kunnen bedekken. Je kunt de hoes nog beter passend maken, doordat ze oogjes aan de onderkant hebben waar een touw doorheen kan worden geregen. Bij harde wind zal de tuinhoes dus gewoon op zijn plaats blijven zitten. Naast tuinmeubelhoezen voor meubels, vind je hier ook diverse hoezen voor parasols en een tas waar je je kussens in kunt opbergen.

Toon meer