24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Opbergboxen voor buiten

Toont: 1-48 van 97

Een opbergbox voor buiten

Het wordt aangeraden om je tuinkussens op te bergen na gebruik. De ideale plek hiervoor is een opbergbox voor tuinkussens. In Nederland is het hebben van een opbergbox geen overbodige luxe. Zo kan in de zomer het weer uit het niets omslaan en liggen je nieuwe tuinkussens ineens in de regen. Dit wil je natuurlijk voorkomen door ze goed op te bergen. Naast dat de tuinbox uitermate geschikt is voor tuinkussens kan je er ook tuingereedschap, speelgoed en andere spullen in opbergen.

 

Voordelen van een tuinkussenbox

Natuurlijk is het grootse pluspunt dat je snel en gemakkelijk al je tuinkussens kunt opbergen op één plek. Naast de tuinkussens biedt een opbergkist in je tuin ook voldoende plek om het speelgoed van je kinderen op te bergen of al je tuingereedschap te verzamelen. Kortom, een vidaXL opbergbox is perfect voor als je graag een opgeruimde tuin wilt hebben. Natuurlijk is niet voor iedereen dezelfde opbergkist geschikt. Vandaar dat je bij vidaXL de keuze hebt uit verschillende formaten waaronder:

  • 280 liter
  • 320 liter
  • 455 liter
  • 870 liter

Door de verschillende formaten kun je de opbergbox kiezen die het best bij past bij jouw wensen.

 

Verschillende materialen

Naast dat je kunt kiezen uit verschillende formaten heb je ook verschillende keuzes als het gaat om het materiaal. Kies een materiaal dat goed bij jouw tuin past, zodat de opbergbox voor buiten geen doorn in het oog is maar juist een toevoeging aan de tuin. De favorieten materialen van vidaXL zijn:

  • Kunststof: Een kunststof opbergkist biedt een waterdichte opbergmogelijkheid die er erg stijlvol uitziet. Door het tijdloze en eenvoudige design kan je hem in iedere tuin gebruiken. Verder zorgt het kunststof ervoor dat de tuinkussenbox erg lang meegaat zonder dat er veel onderhoud nodig is.
  • Poly rattan: Een van de materialen die tegenwoordig niet meer weg te denken is, is poly rattan. Het komt dan ook niet voor niets voor in veel van de nieuwe trends. Naast dat het er erg mooi uitziet, is het ook erg duurzaam en stevig. Je kunt het materiaal gemakkelijk onderhouden en het zal de inhoud beschermen tegen alle weerelementen.
  • Hout: Het hout zorgt ervoor dat de opbergbox een rustieke charme met zich meebrengt, wat erg mooi staat in een tuin. Natuurlijk is het ook goed te combineren met andere houten tuinmeubelen. Aangezien ze gemaakt worden van massief hout, zullen ook deze opbergboxen erg lang mee gaan zonder al te veel onderhoud.


Gemakkelijk online bestellen

Aan keuze geen gebrek bij vidaXL. Ook voor jou zit er de beste match tussen! Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste tuinkussenbox vinden en bestellen. Daarna zal vidaXL ervoor zorgen dat alles snel en gratis thuis geleverd wordt.

Toon meer