. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Zo creëer je een moderne hal

 

 

 

Je hal is een een ruimte waar je alleen doorheen loopt. Hij moet vooral praktisch zijn om alles wat je nodig hebt op te bergen. Maar laten we niet vergeten hoe belangrijk een eerste indruk is.

Geef je entree een gezellige en trendy look! Lees hier meer over hoe je de gang het beste kunt inrichten.

 

šŸ’”5 tips voor het ontwerpen van je hal

 

1. Stijlvol opbergen

Zet het ontwerpen van een praktische hal bovenaan je to-do-lijst. Je hebt opbergruimte nodig voor je jassen, hoeden, paraplu's, enz. Het combineren van functionaliteit met stijl is een uitdaging en komt vooral kijken bij het inrichten van je gang. Voeg een bijzettafel toe. Zoek er een met een vorm die bij de ruimte past. Sommige hebben lades waarin je kleine spulletjes kunt opbergen. Andere hebben alleen een tafelblad waarop je verschillende decoraties kunt plaatsen.

Je hebt ook een schoenenrek nodig. Er is genoeg keuze: gesloten kasten, wandschoenenrekken en zelfs bankjes met opbergruimte voor schoenen. Een kapstok houdt je jassen en seizoenskleding binnen handbereik. Als de ruimte het toelaat, dan raden we aan om een kledingkast toe te voegen. Deze is perfect om alles uit het zicht op te bergen, voor een moderne, strakke look.

 

 

2. Loop op blote voeten: comfortabele vloerkleden

Maak de ruimte comfortabel! Geniet van thuiskomen en het uittrekken van je schoenen. Voeg een kleed toe dat bij je interieurstijl past. Het kan een pluizige zijn - je voeten zullen je dankbaar zijn. Ga voor een loper in een vergelijkbaar kleurenpalet. Of kies voor 2 kleinere die textuur aan de inrichting toevoegen.

 

3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een spiegel in je gang heeft een dubbel doel. Je hebt een spiegel nodig, daar is geen twijfel over mogelijk. Als je een kleine ruimte hebt, dan laat een spiegel de ruimte lichter en groter lijken. Door het licht te weerkaatsen, creëert de spiegel de illusie van een grotere gang. Speel met verschillende vormen en frames om het decoratieve doel te benadrukken.

4. Wees creatief: maak een fotowand

Maak je eigen fotowand. Lijst alles in wat je inspirerend vindt en gebruik deze kostbare ruimte. Van familiefoto's tot je favoriete kunstwerken, een fotowand kan uit van alles opgebouwd zijn. Gebruik lijstjes in verschillende vormen en kleuren om een collage te maken. Je kan ook een wandschap toevoegen voor het tentoonstellen van verschillende spulletjes, zoals memorabilia.

 

5. Creëer sfeer met verlichting

Verlichting is superbelangrijk en dat geldt ook voor de lampen in je gang. Ben je liefhebber van een chique sfeer? Ga dan voor een kroonluchter. Een hanglamp is perfect om je gang gezellig te maken. Ditzelfde geldt voor een tafellamp die je op een bijzettafel kunt zetten.

 

ā­Decoreer je gang, maar maak hem modern

Het inrichten van je gang in een moderne stijl is een goede keuze. Ga voor fijne lijnen en gedefinieerde tinten gecombineerd met neutrale kleuren en klassieke patronen. Mix materialen, zoals natuurlijk hout, glas en marmer, en voeg zachte stoffen, zoals katoen en fluweel, toe. Investeer, voor een vleugje moderne charme, in geometrisch behang of verf een accentmuur in een sterke kleur.

 

Op het gebied van meubilair heeft je eigentijdse gang een blikvanger nodig! En dat is een bijzettafel. Dit meubel houdt alles binnen handbereik en ziet er geweldig uit. Kies een tafel met een metalen frame en een glazen tafelblad voor een moderne look. Een witte houten bijzettafel met kleine lades straalt gezelligheid uit en een rond tafeltje trekt de aandacht.

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .