. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Onze zomerse favorieten

 

 

Ook al hebben we net een storm achter de rug, wij vinden de hoogste tijd om onze zomerse favorieten met jullie te delen! De tropische temperaturen kunnen namelijk zo weer terugkomen en dan is het wel zo fijn als je voorbereid bent. Wanneer de temperaturen stijgen kunnen wij in ieder geval niet wachten om weer bergen ijs te eten, in het zwembad te springen, tussendoor te relaxen in onze hangmat en ’s avonds gezellig buiten te eten. Wil jij net zo genieten van de zomer als wij? Lees dan snel verder!

 

Afkoelen met je zelfgemaakte ijs

Met je eigen ijsmachine kun je je vriezer volstoppen met heerlijke ijssoorten voor het moment dat de zomer zich laat zien. Doordat je zelf kiest wat je in het ijs doet, kun je ook kiezen voor een gezondere variant. Maak bijvoorbeeld frozen yoghurt of ijs van vers fruit en ga voor sojamelk of agavesiroop als alternatief voor suiker. Heb je wel een keer zin in roomijs, net zo lekker als bij de ijswinkel om de hoek? Ook dit kun je gemakkelijk zelf maken met een ijsmachine – de perfecte investering voor de zomer dus!

 

Geen zomer zonder zwembad

Wanneer de temperatuur de 25 graden aantikt, is het tijd om je zwembad vast op te zetten. Kies voor een opblaaszwembad of eentje met een frame. De eerste is iets gevoeliger voor lekkages, maar is over het algemeen ook makkelijker op te bergen. De zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Heb je geen tuin maar een balkon? Kies dan voor een kinderbadje waar de kinderen in kunnen spelen en jij lekker met je voeten in kunt hangen.

 

Hangen in je hangmat

De beste plek om in je eigen tuin lekker weg te dromen is een hangmat. Daarom ook met recht één van onze zomerse favorieten! Bevestig de hangmat aan twee bomen of zet een pilaar in de grond waar je het touw aan bevestigt. Je kunt ook kiezen voor een hangmat met een frame, die je eenvoudig op elke plek in je tuin kunt neerzetten. Schommel rustig heen en weer met de zon op je gezicht – een vakantie naar het buitenland is niet meer nodig!

 

Buiten eten is een feestje

Bij vidaXL zijn we echte barbecuefans. Zodra de zon zich laat zien trekken we de barbecue en alles wat erbij hoort uit de (koel)kast. Dit is echter niet het enige wat je buiten kunt eten. Onze pizzamakers en -ovens kun je bijvoorbeeld ook buiten gebruiken. Er is niets zo lekker als je eigen op houtskool gebakken pizza! Voor de mensen met een grote tuin is een complete buitenkeuken een ideale keuze. Hier bereid je met gemak complete maaltijden.

 

Zwoele zomeravonden

De laatste, maar zeker ook de fijnste favoriet zijn de lange zomeravonden. De zon die langer schijnt, warmte die nog even blijft hangen waardoor je nog een extra drankje kunt drinken en gezellige lampjes die voor sfeer zorgen wanneer het dan echt donker wordt.

 

Laat die zomer maar komen!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .