24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Meubelen  (229)

Bureaustoelen

Toont: 1-48 van 229

Bureaustoel kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van vidaXL. Kies voor een flitsend racingmodel of een directiestoel voor nog meer comfort. Naast verschillende modellen kun je ook kiezen uit diverse kleuren. Een geschikte kantoorstoel dus voor elk kantoor!

Ergonomische bureaustoelen met een mooi design

Een goede bureaustoel is voor mensen met een kantoorbaan onmisbaar. Wanneer je ongeveer 40 uur per week moet zitten, is het belangrijk dat je op zijn minst een comfortabele stoel hebt. De ergonomische bureaustoelen van vidaXL kun je zelf instellen in de goede stand. De rugleuning, armleuningen en hoogte kunnen worden aangepast en sommige stoelen zijn voorzien van een kantelstand. Een goede houding moet niet worden onderschat. Een verkeerde houding kan namelijk zorgen voor diverse klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en vermoeidheid. Zorg dat beide voeten op de grond plat op de grond kunnen staan en dat de leuningen van je stoel op gelijke hoogte zijn met je bureau.

Goedkope kantoorstoelen met maximaal comfort

Het assortiment van vidaXL is veelzijdig qua aanbod en qua prijs. Er zijn verschillende goedkope kantoorstoelen verkrijgbaar, die desondanks zeer comfortabel zitten. Een mooie stoel is ook niet onbelangrijk als je een thuiskantoor hebt. Kies dan voor een beige of witte stoel, voor een luxe uitstraling. Bekijk het volledige aanbod met kantoormeubelen en maak je kantoorruimte compleet!

Toon meer