24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (255)
Zwembaden & spa's  (255)
Zwembaden  (255)

Zwembaden

Toont: 1-48 van 255

Koel af in je eigen zwembad

De tijd dat zwembaden in de tuin alleen voor grote villa’s bestemd waren is al lang voorbij. Omdat de zomers steeds heter worden, wordt het steeds normaler om een zwembad te hebben. Tegenwoordig zijn er talloze zwembaden, voor elk budget en voor elke tuin. Lekker in je eigen zwembad relaxen aan het eind van de dag of gewoon spontaan een pool party geven – het kan allemaal dankzij de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden.

Zwembaden kunnen in twee soorten worden ingedeeld – zwembaden die in de grond en zwembaden die bovengronds geplaatst worden. Bij vidaXL hebben we diverse opzetzwembaden in verschillende maten en stijlen. Deze zwembaden zijn vaak veel voordeliger en eenvoudiger te installeren zodat je sneller je eerste duik kunt nemen. Bekijk ons assortiment met zwembaden van bijvoorbeeld Intex en Bestway, zwembadaccessoires en spa's.

 

Online een opzetzwembad kiezen

Het kiezen van een nieuw opzetzwembad vereist wat onderzoek. Zelfs als je absoluut niet kan wachten om een duik te nemen, is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

  • Ruimte

Zorg dat je zwembad in je tuin of andere beschikbare ruimte past en voorkom teleurstelling.

  • Lokale wetten

Sommige regio’s hebben regels omtrent de ruimte tussen een zwembad en omringende structuren. Zorg ervoor dat je je aan de regels en wetten houdt zodat je zorgeloos kan genieten.  

  • Vorm

Opzetzwembaden hebben verschillen vormen (rond, ovaal, rechthoekig, enz.) en het kan zijn dat bepaalde vormen niet in je tuin passen.

  • Diepte

Bedenk wie het zwembad gaat gebruiken. Zal het zwembad vooral door volwassenen gebruikt worden, dan is een dieper zwembad een goede keuze. Als kleine kinderen het zwembad zullen gebruiken, dan is een zwembad met lage wanden de beste keuze.

  • Permanent of tijdelijk

Sommige opzetzwembaden moeten ’s winters afgebroken en opgeslagen worden terwijl andere (vooral die gemaakt van staal) het hele jaar door buiten kunnen blijven staan.

 

Goedkoop opblaasbaar zwembad

Als je op zoek bent naar een nog voordeligere optie die je ook meer flexibiliteit geeft, dan is een opblaasbaar zwembad een geweldige keuze. Bij vidaXL bieden we een ruime keuze aan opblaaszwembaden. We hebben opblaasbare zwembaden waarin hele families en vriendengroepen kunnen, maar ook kleintjes die perfect zijn voor mensen met beperkte ruimte. Na het leeglopen past een dergelijk zwembad makkelijk in de kofferbak van je auto zodat je het zwembad overal mee naar toe kunt nemen.

Bekijk onze producten om goedkope opblaasbare zwembaden te vinden die voor uren plezier zorgen.

 

Kinderzwembad voor je tuin

De zomer is het favoriete seizoen van elk kind en met een kinderzwembad maak je hun zomer nog beter. Een opblaaszwembad voor je kinderen is een voordelig alternatief voor een normaal zwembad en is eenvoudig op te zetten. Voordat je het weet spetteren en spatteren je kinderen in het water. Het is de perfecte manier voor hen om aan de hitte te ontsnappen en met vriendjes te spelen.

Met de heldere kleuren en creatieve ontwerpen zijn kinderzwembaden een geweldige zomeraccessoire voor elke tuin. Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen kan je kiezen voor een zwembad voor peuters of voor een zwembad met meer ruimte voor grote kinderen. Wat je wensen ook zijn, je vindt de perfecte oplossing in ons assortiment.

Toon meer