24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Huis & tuin  (3505)

Vloerkleden

Toont: 1-48 van 3505
  • ...

Trendy vloerkleden & tapijten

Een vloerkleed heeft verschillende functies: het geeft de ruimte een warme en gezellige uitstraling en is heerlijk warm onder je voeten. Net als andere woonaccessoires maakt een kleed de ruimte helemaal af. Vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze uitgebreide collectie!

Hoogpolig of laagpolig vloerkleed

Vloerkleden zijn er in een hoog- of laagpolige variant. Een hoogpolig tapijt is erg populair doordat het warm aanvoelt en het de ruimte een gezellige uitstraling geeft. Kies bijvoorbeeld voor een mooie bruine kleur, diep zwart of juist lichtgrijs. Het ene hoogpolige tapijt is het andere niet. De poolhoogtes kunnen namelijk verschillen. Een laagpolig kleed heeft als voordeel dat het eenvoudiger te reinigen is. Wanneer je bijvoorbeeld huisdieren hebt, is dit vloerkleed een uitstekende keuze. Naast effen vloerkleden zijn er ook verschillende kleden met prints verkrijgbaar in zowel de hoog- als laagpolige variant.

Juiste tapijt kiezen

Vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Een groot kleed staat mooi in een grote ruimte. Je kunt ook kiezen voor een kleed in een bijzondere kleur, waardoor het de eyecatcher van de ruimte wordt. Naast de standaard rechthoekige kleden, zijn ronde tapijten tegenwoordig helemaal in. Plaats dit tapijt half onder de bank of je bed om een speels effect te creëren. 

Kies een vloerkleed passend bij je woonstijl

Wanneer je een klassiek, modern of juist een landelijk interieur hebt, is het belangrijk dat je deze stijl ook doortrekt in je woonaccessoires. Kies bijvoorbeeld een neutraal kleed of een felgekleurd tapijt met een leuk patroon. 

Toon meer