24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Opbergkisten

Toont: 1-48 van 192

Opbergkisten om orde op zaken te stellen

Een opbergkist of opbergbox is ideaal om al die losse spullen in op te bergen waar je over struikelt. Een kist is een leuk alternatief voor een grote kast. Ze zijn vaak erg ruim en bieden plaats aan veel spullen, zoals kinderspeelgoed of tuinkussens. Ze kunnen echter ook gewoon dienen als decoratie. vidaXL heeft diverse mooie opbergkisten die binnen of buiten kunnen worden gebruikt. Zo houd je je huis netjes en geordend terwijl je er tegelijkertijd een beetje stijl aan toevoegt!

Houten kisten voor binnen

Wanneer je kleine kinderen hebt, zul je je vast wel eens ergeren aan speelgoed dat overal ligt. Bij vidaXL vind je een groot aantal mooie houten kisten, die voldoende ruimte bieden om onder andere speelgoed in op te bergen. Alle spullen die je hierin stopt zullen stofvrij en langer mooi blijven. De houten kisten geven je interieur daarnaast een warme uitstraling. Door de metalen sluitingen zullen ze mooi staan in zowel een klassiek en industrieel als een modern interieur.

Andere opbergmogelijkheden

Naast diverse soorten opbergkisten en opbergboxen, heeft vidaXL ook handige kasten en opbergmeubelen. Denk bijvoorbeeld aan een halbankje waar je schoenen in kunt opbergen of een spiegel waar je sieraden in kunt hangen. Niet ieder huis is even groot. Zorg dus dat je slim omgaat met de ruimte die je hebt!

Toon meer