24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Meubelen  (268)
Bankjes  (268)

Opberg- & halbankjes

Toont: 1-48 van 268

Halbankjes en opbergbankjes

Een halbankje is het perfecte meubelstuk om je hal mee op te leuken. In een hal is vaak geen ruimte voor grote kasten en een halbank is dan de perfecte oplossing. Dit bankje kan bijvoorbeeld onder de kapstok worden geplaatst. In een bankje met opbergruimte kunt je bijvoorbeeld schoenen, paraplu’s of handschoenen bewaren. Bij vidaXL vind je halbanken met en zonder opbergruimte. De kleuren zijn neutraal, zodat ze passen bij elke interieurstijl.

Vergeet je hal niet

Wanneer je je woning opnieuw gaat inrichten, kan de hal zomaar worden vergeten. Dit is echter de eerste ruimte die mensen van je huis zien en geeft dus de eerste indruk. Met een paar eenvoudige aanpassingen kun je hier ook een gezellige ruimte van maken. Ga voor een mooie kapstok, hang een schilderij op en kies voor een halbankje die past bij de stijl van de rest van je huis.

Halbankjes met en zonder opbergruimte

Er bestaan veel verschillende soorten halbankjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten bankje of een bankje dat bekleed is met kunstleer. Die laatste past perfect bij een modern interieur. Veel bankjes hebben opbergruimte wat erg handig is in een smalle hal. Ben je ieder jaar weer op zoek naar je mutsen, sjaals of handschoenen? Bewaar alles in een halbankje. Wanneer het eerder donker wordt en de zon zich minder laat zien, kun je je snel beschermen tegen de kou. Een halbankje zonder opbergruimte heeft als voordeel dat het er sierlijk en licht uitziet. Hier kun je mooie accessoires neerzetten, maar ook een sleutels of paraplu op leggen.

Houd rekening met de afmetingen

Een hal is vaak niet de breedste ruimte van je huis. Kies daarom een halbankje dat voldoende ruimte biedt aan je spullen, maar dat tegelijkertijd niet te veel plaats inneemt. Je moet je nog wel kunnen bewegen in de hal.

Toon meer