24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Meubelen  (44)
Tuinmeubelen  (44)
Tuinbedden  (44)

Tuinbedden

 

Ligbedden - de perfecte plek om te loungen

Een ligbed is een bijzonder tuinmeubel: als je gaat liggen wil je niet meer opstaan! vidaXL heeft een groot assortiment ongelooflijk comfortabele ligbedden voor 1 persoon, voor 2 personen en zelfs voor 4 personen. Kies het loungebed dat het beste bij je levensstijl past of koop twee 1-persoons ligbedden, een voor jezelf en een voor je vriend(in).

 

Verschillende soorten loungebedden

De loungebedden van vidaXL bestaan uit 1-persoons bedden met een sierlijk maar stevig frame, rechthoekige ligbedden met kussens, 2-persoons tuinbedden met parasol en ligbedden met luifels (waarvan de meeste groot genoeg zijn voor 3-4 personen). Het grootste gedeelte van onze ligbedden bestaat uit elementen die in verschillende samenstellingen geplaatst kunnen worden. Je kunt ze bij elkaar plaatsen om een groot rond tuinbed te creëren of je kunt de elementen verspreiden om veel zitruimte te creëren. Om jezelf tegen de zon te beschermen, hebben sommige dagbedden een parasol. vidaXL heeft ook ligbedden met een luifel.

 

Ligbedden gemaakt van onderhoudsarm poly rattan

Als je op zoek bent naar ligbed-inspiratie en benieuwd bent hoe je ze kunt samenstellen, bekijk dan het vidaXL assortiment om het perfecte tuinmeubel te vinden. Onze mooie ligbeddensets bevatten genoeg elementen om een mooie samenstelling te kunnen maken. ​​Je kan de elementen zelfs als klein​​ tafeltje gebruiken. Deze tuinbedden hebben een gepoedercoat stalen frame dat niet roest of zijn stabiliteit verliest. De metalen onderdelen zijn bekleed met weerbestendig PE poly rattan, een materiaal dat zowel duurzaam als betaalbaar is. De dikke kussens zijn gemaakt van waterafstotende stof en hebben afneembare hoezen die gemakkelijk te wassen zijn.

 

Toon meer