24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Partytenten & prieeltjes

Toont: 1-48 van 457
  • ...

De perfecte partytent online bestellen

Een partytent is ideaal als je wel van een feestje houdt. Met een goede partytent, kun je binnen no time een geweldig tuinfeest geven, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden! Met een goedkope partytent van vidaXL ben je altijd voorbereid op gezelligheid.   Het voordeel van het hebben van je eigen partytent, is dat je er geen meer hoeft te huren. Dit scheelt kosten en je kunt ook prima last minute besluiten om nog een feestje te geven. De partytenten van vidaXL zijn snel en gemakkelijk op te zetten. Bij elke tent wordt een duidelijke handleiding geleverd, waardoor iedereen de partytent kan opzetten. Bekijk voordat je de tent gaat plaatsen of de grond geschikt is. Voor een feestje heb je natuurlijk meer nodig dan alleen een partytent. Zo is de (sfeer) verlichting niet te missen op een goed feestje. Verder kun je de tent leuk aankleden met lampionnetjes, slingers en ballonnen. Bekijk voorafgaand aan het feest ook of de mensen die je hebt uitgenodigd daadwerkelijk in de tent passen :) Nu nog wat lekker hapjes en muziek en het feest kan beginnen!    

Partytent 3 x 3 meter

De partytent van 3 x 3 meter is ideaal voor een knus feestje of voor het buffet. Door de compacte omvang van de tent, is hij in bijna iedere tuin te gebruiken. Deze partytent kan ook worden gebruikt als verlenging van een grotere tent of van een bestaande overkapping. Als je kiest voor een partytent van 3 x 3 meter, kan je kiezen voor een vouwtent of voor een tent met buizenframe. Deze tenten zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.    

Partytent 3 x 6 meter

Een partytent van 3 x 6 meter is de perfecte tent voor als je een groter feest geeft en je de ruimte ook hebt in je tuin. De goedkope partytenten van 3 x 6 meter zorgen ervoor dat al je gasten genoeg plaats hebben en zich goed kunnen bewegen. De partytent van 3 bij 6 meter is ook te verkrijgen in verschillende kleuren. Het opbouwen van de tenten is misschien iets lastiger door de grotere afmetingen, maar de partytent staat evengoed nog snel genoeg.    

Gemakkelijk online bestellen

Voor iedereen die binnenkort een feestje of andere gelegenheid heeft zijn de partytenten van vidaXL perfect. Ze zorgen ervoor dat je altijd droog en uit de wind staat. Met de juiste aankleding zorgen ze op ieder feestje voor de juiste sfeer. De partytenten en andere buitengebouwen zijn gemakkelijk online te bestellen. vidaXL zorgt voor de gratis en snelle levering. 

Bekijk naast de partytenten van vidaXL ook onze andere producten voor in je tuin, zoals:

- Pergola's

- Tuinbruggen

- Tuinhuisjes

- Prieeltjes

Toon meer