Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Hekken en tuinafscheidingen

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven

Hekwerken en tuinafsluitingen voor een uitstekende prijs

Wilt u graag wat privacy toevoegen aan uw tuin? Dat kan heel eenvoudig door te kiezen voor een van de hekpanelen van vidaXL. U vindt bij ons echter niet alleen hekpanelen, maar ook palen, poorten en andere accessoires. Waar sommige hekwerken geschikt zijn voor het afschermen van een groot terrein, zijn andere hekken meer geschikt voor een achtertuin. U vindt bij ons bijvoorbeeld een variant op de  Amerikaanse ‘white picket fences’, namelijk in een natuurlijke houtkleur en in diverse afmetingen. Bent u juist wel op zoek naar stevige hekpanelen voor het afzetten van een terrein, dan kunt u een kijkje nemen bij onze dubbelstaafmatten.

Diverse accessoires voor tuinafsluitingen

Wij vinden het belangrijk dat u bij het kopen van een hekwerk ook denkt aan de benodigde accessoires. Dit kan bijvoorbeeld gaan om hekpalen, binddraad of zelfs schrikdraad. Een veel voorkomende plek waar mensen graag een hekwerk of tuinafscheiding willen hebben, is rondom een weide. U wilt voorkomen dat uw paarden, koeien of schapen weglopen, maar ook dat ze veilig staan. Om ervoor te zorgen dat de dieren niet per ongeluk uitbreken, kunt u kiezen voor schrikdraad. Bij vidaXL vindt u zowel schrikdraad als een schrikdraadapparaat.

Maak uw hekwerk compleet met een mooie poort

Een tuinhek is mooi, maar u wilt natuurlijk nog wel uw tuin in kunnen. Bekijk daarom ook onze collectie poorten. Kies een design dat bij uw tuinafscheiding past en maak het geheel compleet! Voor extra veiligheid kunt u kiezen voor een exemplaar met een slot en u kunt kiezen voor een enkele of dubbele tuinpoort.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten
Welkom terug! Inmiddels hebben wij onze prijzen geüpdatet, sorry!