24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Bloempotten & plantenbakken

Toont: 1-48 van 928
  • ...

Bloempotten en plantenbakken

Planten en bloemen zijn niet weg te denken uit huis of uit de tuin. Je ziet ze vaak stralen in een vaas of gewoon in de grond. Je kan echter je huis en tuin ook opfleuren met beplanting in een mooie bloempot of bloembak. Zo creëer je namelijk niet alleen de juiste sfeer met de bloemen of planten, maar kan je ook pronken met je mooie potten.

 

Bloem- en plantenbakken voor buiten

Heb je nog een aantal ongezellige of lege plekken in je voor- of achtertuin? Dan bieden één of meerdere mooie plantenbakken de juiste oplossing. Een bloembak voor buiten zorgt namelijk voor erg veel sfeer. Je kunt kiezen voor een grote plantenbak die echt de aandacht trekt en waar je veel bloemen in kunt zetten. Maar je kan ook kiezen voor een groep kleinere potten bij elkaar. Door te spelen met verschillende afmetingen creëer je veel diepte wat zorgt voor een speels effect. Wel moet je goed opletten dat de bloembakken goed tegen diverse weersomstandigheden kunnen als ze buiten staan. Het zou jammer zijn als de plantenbakken na een harde winter al kapot zijn. Naast de keuze voor grote of kleine bloempotten heb je natuurlijk veel meer keuze bij vidaXL. Zo kun je kiezen voor mooie houten plantenbakken. Het hout zal er voor zorgen dat je een robuuste uitstraling krijgt rondom je huis. Ook geeft het hout een direct warm gevoel. Het hout van de plantenbakken is behandeld, waardoor je lang kunt genieten van het product.

Mocht het hout toch net niet bij jouw stijl passen dan heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een HKC plantenbak. Ze zijn gemaakt uit een combinatie van hout, kunststof en composiet. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en zorgt er tegelijkertijd ook voor dat het erg duurzaam is. Ook bij deze plantenpotten kun je kiezen uit veel verschillende afmetingen en modellen.

Bij vidaXL kun je ook gaan voor een van de meest gebruikte trends van het moment, namelijk de rieten bloempotten. Deze zorgen ervoor dat je huis een mooie landelijke uitstraling krijgt. Ook zien de rieten plantenpotten er erg leuk uit als je er een paar bij elkaar zet en speelt met de kleuren in de beplanting.

 

Bloempotten voor binnen

Tegenwoordig is groen niet meer weg te denken uit de woonkamer. Zo heb je veel mensen die gebruik maken van mooie vazen en daar een bos bloemen in zetten. Als je toe bent aan een gedurfde stap om jouw interieur nog gezelliger te maken, dan zijn bloempotten voor binnen perfect. Je kan kiezen voor een grote plant en deze plaatsen in een mooie grote bloempot, maar je kan ook kiezen voor kleinere potten die je mooi kan plaatsen op de tafel of op een kast.

 

Online bloempotten bestellen

Wanneer je de bloempot of plantenbak hebt gevonden die perfect in je tuin of huis past, hoef je alleen je bestelling nog maar te plaatsen. vidaXL zorgt ervoor dat de bloempotten snel en geheel gratis thuis geleverd worden.

Toon meer