24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna
Meubelen  (469)
Tuinmeubelen  (469)
Tuinzitjes  (469)
Tuinbanken  (469)

Tuinbanken

Toont: 1-48 van 469
  • ...

Ruim assortiment tuinbanken van vidaXL

Een eenvoudige manier om extra zitplaatsen te creëren in je voor- of achtertuin, is door een tuinbankje neer te zetten. Deze hoeft niet per se bij de rest van je tuinset te worden betrokken, maar kan goed op zichzelf staan. Plaats hem bijvoorbeeld tegen een kale buitenmuur waar overdag vaak de zon schijnt of waar je nog net even kunt genieten van de laatste warme zonnestralen in de avond. Wanneer je geen hele tuinset in je voortuin wilt hebben, is een bankje ook ideaal. Zodra de zon in je achtertuin weg is, kun je in je voortuin misschien nog net even wat meepikken. Bij vidaXL vind je diverse mooie, goedkope tuinbanken in verschillende stijlen. Ook voor andere tuinzitjes kun je bij vidaXL terecht. Bekijk bijvoorbeeld onze ligstoelen, loungebanken en tuinstoelen.

Goedkope tuinbanken van verschillen materialen

Bij tuinbanken denk je misschien als eerst aan de klassieke, houten variant. Deze bankjes zijn echter verkrijgbaar in veel verschillende materialen zoals metaal of rattan. Beide materialen blijven hun mooie uitstraling behouden en hebben relatief weinig onderhoud nodig in vergelijking met hout. Een combinatie van materialen is ook een populaire keuze. Hout met een metalen rozen- of ruitmotief bijvoorbeeld. Naast verschillende materialen, vind je bij vidaXL ook een grote variatie aan modellen. Tuinbankjes met of zonder armleuning, een boombankje die helemaal rond een boom kan worden geplaatst, bankjes met of zonder rugleuning en nog veel meer. Om nog comfortabeler te kunnen zitten, vind je bij vidaXL ook bankjes met zachte zitkussens. Wanneer deze niet zijn inbegrepen, kun je deze natuurlijk altijd zelf nog toevoegen. Buiten dat deze kussens zorgen voor extra comfort, ziet het er ook nog eens extra gezellig uit!

Onderhoud houten tuinbanken

Hout als materiaal voor je tuinmeubelen is een duurzame keuze. Als je er goed voor zorgt, zul je er jarenlang plezier van hebben! Houten bankjes hebben wel af toe wat onderhoud nodig. In sommige gevallen moet het hout van te voren nog worden gebeitst of geverfd. Hierdoor wordt het beschermd tegen weer en wind. Een bank die het hele jaar door buiten heeft gestaan, moet in de lente goed worden schoongemaakt. Mos en algen hechten zich aan het hout, maar kunnen eenvoudig worden verwijderd. Maak de bank goed nat en boen hem vervolgens met water waar zout, soda of schoonmaakzijn aan is toegevoegd. De groene aanslag is snel verdwenen!

Tuinmeubel aanbiedingen bij vidaXL

Bij vidaXL vind je regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen op diverse producten, waaronder onze tuinbankjes en andere (tuin)meubelen. Je kunt op de hoogte blijven van alle deals door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en regelmatig een bezoekje te brengen aan onze webshop.

Toon meer