24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Jaloezieën & rolgordijnen

Toont: 1-48 van 462
  • ...

Diverse rolgordijnen

Wanneer u graag meer privacy wilt creëren, maar liever geen gordijnen ophangt, zijn rolgordijnen een uitstekende oplossing. Een voordeel van rolgordijnen is dat ze overdag volledig kunnen worden opgerold. U kunt met deze raambekleding zelf bepalen hoe groot de inkijk is en u kunt gemakkelijk de zon buiten houden. U vindt een grote variatie aan (verduisterende) rolgordijnen in mooie kleuren bij vidaXL.

Normale en verduisterende rolgordijnen

Wanneer u graag jaloezieën op uw slaapkamer wilt hangen, kunt u het beste kiezen voor de verduisterende variant. Aan de achterkant van deze rolgordijnen zit een laag die het licht volledig blokkeert. Hierdoor blijft de slaapkamer donker. Een verduisterend rolgordijn is echter ook geschikt om in de woonkamer te hangen. Wanneer de zon fel schijnt, wordt het licht volledig buiten gehouden. Hierdoor blijft het binnen heerlijk koel.

Jaloezieën met en zonder print

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse leuke dessins. Een variant die tegenwoordig helemaal in is, is het duo rolgordijn. Dit gordijn bestaat uit afwisselend uit een donkere en een doorzichtige baan. Wanneer u ze oprolt, kunt u de banen met elkaar laten uitlijnen. U kunt dus zelf bepalen of u het gordijn volledig donker wilt maken of nog een beetje licht wilt laten doorschemeren. Een effen rolgordijn geeft een druk interieur een rustige uitstaling. Daarnaast kan een kleurig vlak op de muur er erg leuk uitzien.

Toon meer