24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Zwembadhoezen & grondzeilen

Toont: 1-48 van 219

Zwembadhoezen in allerlei soorten en maten

Er is niets zo vervelend als ongewenste beestjes en blaadjes die in het zwembadwater drijven. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door te kiezen voor een passende zwembadhoes of een zwembadzeil. Deze worden over het water geplaatst en kunnen eenvoudig worden verwijderd wanneer u wilt gaan zwemmen. Bij vidaXL vindt u zeilen en hoezen in diverse soorten en maten, voor zowel ronde als rechthoekige zwembaden.

Zwembadhoezen op maat

Wanneer u een zwembadhoes aanschaft, is het belangrijk dat deze volledig om het zwembad past. Alleen dan heeft de hoes optimaal effect. Zeilen en hoezen zijn daarom verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. In sommige gevallen kunt u zelfs kiezen voor een zeil op maat. Naast het feit dat zwembadhoezen en -zeilen voorkomen dat er vuil en beestjes in uw zwembad vallen, kunnen ze het water ook verwarmen. Folie met noppen houdt het water langer op temperatuur.

Handige rollen

Een grote zwembadhoes is vaak lastig op te bergen. Bij vidaXL vindt u daarom verschillende rollen waar het zeil omheen kan worden gerold. U hoeft er alleen maar aan te trekken om het weer om het zwembad te kunnen spannen. Doordat de rollen zijn voorzien van wieltjes, kunnen ze gemakkelijk recht voor het zwembad worden geplaatst.

Toon meer