Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Kattenmeubels

Toont: 1-48 van 583
  • ...

Houd uw meubilair mooi met een kattenkrabpaal

Wat heeft het ene te doen met de andere vraagt u zich af? Dat vertellen wij u graag! Onervaren kattenliefhebbers krijgen er vast wel eens mee te maken: een mooie nieuwe bank die wordt aangevallen door een paar scherpe kattennagels. Om dit te voorkomen, is het belangrijk dat u uw huisdier iets anders geeft om zich mee te amuseren. U kunt bij vidaXL eenvoudig en snel een krabpaal online kopen!

Kattenkrabpalen in allerlei soorten en maten

Er is een krabpaal voor elke kat. vidaXL vindt het belangrijk dat uw huisdier zich niet verveelt, dus u kunt het zo uitdagend maken als u wilt! Kies bijvoorbeeld voor onze Kattenkrabpaal Max van 170 cm. Uw kat zal niet meer naar meubels omkijken, maar heerlijk springen naar de plateaus en met de hangende speeltjes spelen. Wanneer hij uitgespeeld is kan hij uitrusten in een van de huisjes. Heeft u meerdere katten dan is zo’n groot meubel erg handig. De katten kunnen er samen op spelen, zonder dat ze elkaar in de weg zitten.

Goed voor de gezondheid

Door te kiezen voor een krabpaal, draagt u bij aan de gezondheid van uw kat. Vooral voor katten die binnen leven is het belangrijk dat ze voldoende beweging krijgen. Hierdoor wordt de kans op overgewicht en andere gezondheidsklachten verkleind. Daarnaast kunnen ze hun nagels scherp houden door aan het sisal touw te krabben.

Kies een patroon dat bij uw interieur past

Vaak is een kattenkrabpaal niet het mooiste onderdeel van uw interieur. Het is daarom belangrijk dat u een exemplaar kiest met een mooie print of juist een neutrale kleur. Bij vidaXL vindt u niet alleen standaard beige of bruine meubels, maar bijvoorbeeld ook een donkerblauwe of grijze met kattenpootjes. Dit geeft het geheel net een frissere uitstraling.

Toon meer