24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Elektrische bakplaten & grills

Toont: 1-48 van 219

Snel aan tafel met elektrische barbecues

Heeft u geen geduld om te wachten tot de kolen van uw barbecue heet zijn? Dan is een elektrische barbecue wellicht iets voor u. Deze barbecue is snel op temperatuur. Mensen met een kleine tuin of balkon kiezen vaak voor een elektrische barbecue. Met een tafelmodel van vidaXL kunt u bijvoorbeeld op uw kleine balkonnetje genieten van een lekker stuk vlees. 

Kies voor een elektrische barbecue

Elektrische barbecues hebben als voordeel dat u geen kolen of gas nodig heeft. Wanneer u spontaan beslist dat u wilt gaan barbecueën, hoeft u alleen de stekker in het stopcontact te steken. Binnen enkele minuten heeft de elektrische barbecue de juiste temperatuur en kunt u aan de slag. Uw gasten hoeven nooit lang op hun stuk vlees te wachten. Mensen met een kleine tuin of alleen een balkon kiezen vaak voor deze barbecue. U kunt namelijk kiezen voor een tafelmodel of een kleiner model op pootjes. Net als een gasbarbecue kan ook dit apparaat eenvoudig worden schoongemaakt.

Zorg voor een buitenstopcontact

Kiest u voor een elektrische barbecue, dan kunt u deze met een verlengkabel binnen aansluiten. Het is echter nog handiger om een buitenstopcontact aan te sluiten. U kunt meteen de stekker in het stopcontact steken en gaan braden. Bij vidaXL vindt u ook diverse buitenstopcontacten die eenvoudig kunnen worden aangesloten.

Geen rookontwikkeling

Een elektrische barbecue veroorzaakt weinig tot geen rook. Dit is niet alleen fijn voor uzelf, maar ook voor de buren. Daarnaast heeft u bij een elektrisch apparaat geen last van kolendeeltjes die op uw eten terecht komen.

Toon meer