Trendy houten tuinmeubelen

Benadruk de natuurlijke schoonheid van je tuin

 

Meubels van natuurlijk hout zijn echt prachtig. Vooral bij het ontwerpen van je droomtuin zijn houten meubelen de juiste keuze. Hout staat nog altijd op de eerste plaats voor tuinmeubelen.

Natuurlijk hout biedt warmte en comfort en verrijkt elke inrichting. Het is een veelzijdig materiaal en perfect voor elk ontwerp. Ontdek hoe je houten tuinmeubelen in je tuin kunt integreren.

 

Warme en comfortabele houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen zijn mooi op een unieke manier. Elke houtsoort heeft zijn eigen nerven en kenmerken waardoor het hout opvalt. Verschillende houttinten zorgen voor aangename contrasten, terwijl het design van het meubel ervoor zorgt dat het bij je inrichting past.

Houten tuinmeubelen zijn ideaal in zowel moderne als traditionele buitenruimtes. Houten meubelen combineren de natuurlijke sfeer van buiten met het comfort van binnen. Kies meubelen van hout voor je veranda, tuin of balkon; je zult er jarenlang plezier van hebben.

 

 

      

De juiste houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen geven het beeld van een ontspannen, maar trendy tuininrichting. Door de veelzijdigheid van hout kan je je buitenruimte naar wens inrichten. Grenenhout, teak en wit eiken hebben lichtere tinten waardoor ze perfect zijn voor een zomerse tuin. Acaciahout heeft gedurfde en elegante tinten, terwijl de kleur van mahonie of palissander een vintage charme aan je buitenruimte geeft.

 

 

Je houten tuinmeubelen stylen

Door de veelzijdigheid van de houten tuinmeubelen kun je ze op verschillende manieren stylen. Onze massief teakhouten tuinset is bijvoorbeeld perfect om buiten te eten. Maak de set nog comfortabeler door zachte kussens in je favoriete kleur toe te voegen.

Wie graag buiten ontspant, heeft een massief vurenhouten Adirondack stoel nodig. Kies er een in een heldere kleur en voeg een wit houten tafeltje toe. Ga voor de 2-zitsversie om samen met je favoriete persoon te relaxen.

 

 

 

Houten meubelen: sterk, stabiel en duurzaam

Houten tuinmeubelen zijn duurzaam en comfortabel. Afhankelijk van de houtsoort die je kiest, bepaal je zelf de uitstraling van je buitenruimte. Hardhout, zoals eiken, belooft stevigheid en subtiele schoonheid. Een lichtgewicht optie is zachthout, waarvan grenenhout het populairst is.

De nerven en vezels van het gekozen hout geven een natuurlijke charme aan je tuin. Zorg ervoor dat je je meubelen beschermt tegen de elementen, dus berg ze op of dek ze af. Om je tuinmeubelen er als nieuw uit te laten zien, is regelmatig oliën of waxen aan te raden.