24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Betaal met Klarna

Tuingereedschap

Toont: 1-48 van 571
  • ...

Tuingereedschap kopen bij vidaXL

Voor verschillende soorten tuingereedschap kan je bij vidaXL terecht. Om je tuin goed te kunnen onderhouden, is het belangrijk het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Zo kan een echte tuinier natuurlijk niet zonder een scherpe snoeizaag of een goeie schop om de tuin mee om te spitten. Daarnaast is het vidaXL tuingereedschap perfect voor iedereen, zowel de professionals als de hobby tuiniers.


Verschillende tuingereedschappen

Tuingereedschap is een breed begrip. Vandaar dat vidaXL ervoor zorgt dat het assortiment in tuingereedschappen erg breed is. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

  • Kruiwagens: Een echte musthave voor de tuinier die veel moet verplaatsen in de tuin. Door te kiezen voor een stevige kruiwagen kan je gemakkelijk veel groen in een keer verplaatsen. De kruiwagen zal er voor zorgen dat je meer kunt verplaatsen zonder dat het lichamelijk te zwaar wordt.
  • Schoffels en spaden: Ook dit mag niet ontbreken bij je tuingereedschap. Zo kan je met de juiste schoffel perfect het onkruid uit de tuin halen. Verder kan je met de juiste spade goed ruimte maken bij het plaatsen van nieuwe beplanting. Je kunt ook juist de aarde omploegen om de tuin weer perfect te krijgen als de beplanting eruit moet.
  • Tuin- en gazonsproeiers: Misschien wel een van de belangrijkste dingen om te hebben als je jouw tuin groen wilt houden op warme dagen. Het zou natuurlijk zonde zijn als al je mooie planten dood zouden gaan door uitdroging. Met gazonsproeiers van vidaXL kan je dit eenvoudig voorkomen. Daarnaast zijn er verschillende drukspuiten te verkrijgen die perfect zijn voor de bestrijding van onkruid.
  • Snoeizagen: Bij een mooie tuin hoort helaas ook snoeiwerk. Voor de meeste mensen niet het meest leuke gedeelte van tuinieren, maar zeker belangrijk. Zo kan het namelijk fataal worden voor die ene mooie heg of struik als je ze niet juist en op tijd snoeit. Zorg dus dat je het juiste snoeigereedschap in huis hebt.

Naast al de bovenstaande producten zijn er nog veel meer verschillende soorten tuingereedschap te vinden bij vidaXL.


Plezier in het tuinieren

Voor iedereen waarvan tuinieren niet de hobby is, is het mogelijk om tuinieren leuk te maken. Dit begint met het kopen van het juiste tuingereedschap bij vidaXL. Wat ook helpt om het leuk te maken is om gezellig samen te tuinieren. Vraag je kinderen, partner of buurman om te helpen en het is direct een stuk gezelliger.


Bestel gemakkelijk en snel online

Bij vidaXL kun je al jouw favorieten producten gemakkelijk online bestellen. Dit geldt ook voor al onze tuingereedschappen. Kies uit wat jij nodig hebt om je tuin in orde te maken, en vidaXL zorgt voor een snelle gratis levering.

Toon meer